Categorieën
Beauty Make-up

Max Factor Flipsticks – Gipsy Red 30 en Melody Brown 40

Volgens mij begint er een beetje een trend te ontstaan van zogenaamde duo make-upjes, zo bedacht Hema voor deze zomer een paar duo lipglossjes en duo nagellakjes en dit laatste hebben ze misschien wel afgekeken van Essence, dat eind vorig jaar al met duo nagellak op de proppen kwam. Weer een andere en nieuwe variatie op duo make-up is de Flipstick van Max Factor, die we per 1 juli in de winkels kunnen verwelkomen!

Ik moest wel lachen om de naam Flipsticks, ik vind het wel leuk gevonden. Het idee van de Flipstick Colour Effect Lipstick is dat het aan de ene kant een donkere, creamy kleur en aan de andere kant een lichte, highlight-achtige kleur heeft die zo zijn gekozen dat ze zowel apart als samen gedragen kunnen worden.

Allebei de lipsticks van de Bloomy Pink, Boreal Mauve, Salsa Red, Gipsy Red en Melody Brown hebben een prettige, zachte wax-achtige structuur die je lippen lekker zacht en gehydrateerd houden en ervoor zorgen dat de kleurtjes makkelijk en snel aan te brengen zijn. Weet je waar de Flipsticks trouwens ideaal voor zijn? De ombre trend die je nu overal ziet! Je kunt de kleurtjes natuurlijk gewoon afzonderlijk van elkaar of over elkaar op je lippen aanbrengen maar als je durft kun je ook je bovenlip met de donkere, creamy en je onderlip met de wat lichtere highlightkleur inkleuren en zo eens voor anders dan anders gaan!

Van de Gipsy Red 30 en Melody Brown 40 die ik heb geprobeerd spreekt het rood met gouden duo mij het meest aan, brons/bruinkleurige lipstick is sowieso niet echt mijn ding. Max Factor noemt de donkere lipsticks trouwens creamy maar eigenlijk vind ik dit alleen voor de rode gelden, de bruine is net als de lichte highlightkleurtjes wat meer metallic/sheer van structuur.

De rode had bij het swatchen mijn hart al gestolen maar op mijn lippen werd ik er echt helemaal compleet verliefd op, wát een geweldige kleur. Met de gouden highlightkleur eroverheen vind ik ‘m iets minder, het voegt wat mij betreft weinig toe. Ik verwachtte het al een beetje, maar de Melody Brown 40 blijkt inderdaad niet mijn smaak. Ik krijg een beetje de kriebels van de nogal trashy metallic bruine kleur en een laagje van de eveneens metallic lichtroze kleur erbovenop doet ook niet veel goeds…..

Als laatste dacht ik: goh, misschien leuk om die highlightkleurtjes ook eens los op mijn lippen aan te brengen maar die gouden bleek echt géén goed idee, ieh wat lelijk! De lichtroze gaat op zich nog wel, daar zou ik me nog wel mee in het openbaar durven vertonen. Ik denk dat het inmiddels wel redelijk duidelijk is dat ik vooral onder de indruk ben van de rode kleur van de Gipsy Red 30, die verwacht ik dan ook heel regelmatig te gaan dragen!

De Melody Brown 40 had Max Factor van mij mogen vervangen voor een leuk roze of peachy setje, dit bruin metallic vind ik niet zo’n succes. Het hele Flipstick idee an sich vind ik op zich leuk en het is weer eens wat anders dan anders maar ik vraag me af of veel meiden nu echt die twee kleurtjes tegelijkertijd zullen gebruiken, zelf draag ik er toch meestal maar eentje tegelijk…

De Max Factor Flipsticks zijn vanaf 1 juli voor € 12,49 per stuk verkrijgbaar bij diverse drogisterijen als DA, Etos en Kruidvat.

Q: Wat vind jij van het Flipstick idee en de kleurtjes?

21 reacties op “Max Factor Flipsticks – Gipsy Red 30 en Melody Brown 40”

Gipsy red vind ik mooi! Die highlighter kleuren zijn inderdaad niet zo een succes, alhoewel die roze inderdaad nog wel prima kan. Die flipsticks lijken me op zich wel handig, had er al eerder over gelezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.