Categorieën
Lifestyle

De Miu Miu App

Miu Miu, de meer speelse en jonge lijn van het Italiaanse modehuis Prada komt dit seizoen met wel met iets heel bijzonders. Naast de mooiste tassen, rokjes en jassen voor het nieuwe seizoen heeft het label een heuse applicatie gelanceerd. Sinds vorige week is de app, genaamd Somebody, gratis verkrijgbaar via Itunes. 

miumiuappHoewel Miuccia Prada de online verkoop van haar merken Prada en Miu Miu zo lang mogelijk probeert uit te stellen komt ze nu, in samenwerking met kunstenares Miranda July met een nieuwe berichtenservice. De app werd gelanceerd tijdens de presentatie van de achtste film in de Miu Miu Women’s Tales serie. De korte films in deze serie vieren en bekritiseren vrouwelijkheid in de 21ste eeuw. Deze achtste film is gemaakt door kunstenares Miranda July en is tijdens het filmfestival in Venetië in première gegaan.

Terug naar de app. Met de berichtenservice Somebody zend je een bericht naar een door jouw gekozen persoon. Niks nieuws zou je zeggen. Toch wel, de app stuurt het bericht namelijk niet rechtstreeks naar de gekozen ontvanger maar naar de persoon die op dat moment het dichtst bij die ontvanger in de buurt staat. De persoon die het bericht ontvangt moet het bericht vervolgens verbaal afleveren bij de in eerste instantie gekozen ontvanger. Op deze manier geeft een vriend, familielid of waarschijnlijk gewoon een vreemde het bericht aan de ontvanger door. Volg je het nog?

Onderstaande korte film maakt de applicatie wat duidelijker en laat ons vooral heel hard lachen. Somebody lijkt de uitkomst voor het  zenden van bijvoorbeeld nieuws wat je liever niet zelf aflevert. Bekijk de film hieronder en oordeel zelf.

Q: Ga jij de app van Miu Miu downloaden?

Beeld: Miu Miu

Één reactie op “De Miu Miu App”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.