Categorieën
Fashion Inspiratie

5 grootste fashion-inspiratiebronen

Iedereen heeft nou eenmaal zijn of haar favorieten. En zeker als het op fashiongebied aankomt. Dus wij hebben dat ook. Een voorbeeld die je inspireert is namelijk wel zo handig, want dan hoef je je eigen hersencellen minder hard van stapel te laten lopen. 

ins7

Onze modevoorbeelden, de mensen waar wij onze inspiratie vandaan halen, zijn in onze ogen de best geklede vrouwen die er op deze aardbol rondlopen. En natuurlijk wordt onze mening ook een beetje gevormd doordat we ons (een heel klein ieniemienie beetje) in deze vrouwen kunnen herkennen. We zien namelijk herkenning in rondingen (ook al zijn die van hen een stuk kleiner) en de lichaamsverhoudingen (die bij hen een stuk smaller uitpakken, dat weten we zelf ook wel). Voor deze gelegenheid slaan we dan ook mensen als Nicole Richie over, want in dat minuscule lichaampje zien we gek genoeg geen herkenning.

ins1

Euh, wie ziet Lauren Conrad niet als voorbeeld? Zowel voor fashion als beauty.

ins2

Victoria Koblenko weet het altijd weer voor elkaar te krijgen om telkens weer totaal anders in de media te verschijnen. En altijd even stijlvol. Ze kent haar lichaam heel goed en weet daardoor heel goed wat er bij haar past. We kunnen ons dat ook niet herinneren wanneer we haar een flater hebben zien slaan.

ins3

Beyoncé weet precies hoe ze met de juiste kleding haar rondingen het mooiste kan laten uitkomen.

ins4

Of Rens Kroes nou in een schattig wit jurkje verschijnt, in een stoere short of in een half-lange, nette A-lijn rok, ze ziet er altijd even prachtig en inspirerend uit.

ins5

Zelfs in de bushbush weet Lauren Verster er nog beeldig en stijlvol uit te zien. Ze houdt zich aan een soort van stoere klassieke look vast.

ins6

Ze passen dan misschien niet helemaal in het rijtje van vrouwen met rondingen, maar inspirerend zijn de Mary-Kate en Ashley Olsen wel.

Q: Wie is jouw grootste fashion-inspiratiebron?

Beeld, beeld

2 reacties op “5 grootste fashion-inspiratiebronen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.