Categorieën
Food & health Gezond leven

Doutzen Kroes van babybelly naar six-pack

Een maand na de bevalling van baby Myllena Mea stond Doutzen kroes alweer in haar bikini te stralen in een Ice Bucket Challenge video. En het zag er nog plezant uit ook. Hoe doet ze dat toch?

Do1

Geen idee
We zouden je dolgraag vertellen hoe Doutzen in mum van tijd weer aan zo’n strak lijf komt. Er zijn mensen waarbij dat in een heel leven nog niet eens lukt (waar is die spiegel?). Dus het geheim kunnen we je niet verklappen. We kunnen wel wat opties langsgaan die wij als hoofdverdachten in deze zaak zien.

Zus lief
Ongetwijfeld zal zusje Rens Kroes een dikke vinger in de havermoutpap hebben bij het kwijtraken van het “babyvet”. Met een healt-coach in de familie heb je alle informatie die je nodig hebt, uit misschien wel de meest betrouwbare bron, binnen handbereik. Want een strak lijf krijgen is één ding, maar dat ook nog eens verantwoord doen is een tweede. Veel afvallen zo snel na een bevalling kan namelijk hartstikke gevaarlijk zijn. Zowel voor de moeder als voor het (borstvoeding drinkende) kind. Rens’ boek staat bomvol met manieren om gezond te leven en daar weet Doutzen vast wel raad mee.

Ploeteren
Maar Doutzen heeft zelf ongetwijfeld ook heel wat werk moeten verrichten om in een maand tijd van een babybum naar een (near to) six-pack te gaan. Workouts vergelijkbaar met die van Kayla Itsines zullen ook invloed hebben gehad. Kayla beweert namelijk dat je met haar richtlijnen binnen 12 weken een bikini-body kunt krijgen. En dat vonden we al heel snel. Misschien als je die richtlijnen verdriedubbelt dat het je dan binnen een maand lukt. En als je een hele werkdag inroostert met oefeningen zoals de onderstaande workout zullen de spieren in je buik inderdaad geactiveerd worden.

do2

Q: Hoe denk jij dat Doutzen het voor elkaar heeft gekregen om er zo snel zo strak uit te zien?

Beeld, beeld

3 reacties op “Doutzen Kroes van babybelly naar six-pack”

Goed genen om het allemaal niet vast te houden zullen ook wel helpen, genoeg vrouwen die zich krom trainen na een bevalling maar toch nooit hun oude figuur meer terug krijgen. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.