Categorieën
Celebs Showbizz

We love Jett Rebel

Je wordt verliefd vanaf de eerste noot die je van hem hoort klinken. En dat kun je gewoon hardop zeggen. Ook als je een vriend hebt, want dikke kans dat je vriend dat gevoel met je deelt. Hij pakt je in, hypnotiseert je en laat je wegzwijmelen. Jett Rebel heeft ons hart gestolen. We zijn fan. We zijn nooit zo’n grote fan. We zijn zo’n grote fan.

jett1

In het rijtje van Prince
Ook als je geen verstand hebt van muziek en zelf niet zo muzikaal bent gebouwd kun je nog horen dan je met een rasechte muzikant te maken hebt als je Jett Rebel hoort. Niet alleen muzikaal gezien is hij een echte muzikant, hij heeft de zogenoemde X-factor. Het is een uniek figuur die, zoals zijn artiestennaam al zegt, een echte rebel is. Een entertainer van het hoogste niveau met een totaal eigen stijl in alles.

Even voorstellen
Nog niet zo lang timmert de jonge twintiger serieus aan de weg. En nu al is hij wereldberoemd in Nederland. Toen hij met de All-Star Band bij DWDD op de tafel sprong met het liedje Purple Rain dacht iedereen: “wat is dat voor een raar ventje met oorbellen en lippenstift? Die kennen we niet. Hoezo is hij de frontman in een band met zoveel bekende artiesten?”.

jett2

Dat rare ventje dat een liedje van Prince zong, wordt veelvuldig vergeleken met de grote held waar hij een liedje van coverde. Inmiddels is er geen Nederlander meer (mensen die onder een steen hebben geleefd uitgezonderd) die niet weet wie Jett Rebel is. Voor iedereen die het toch even niet meer weet: die knappe vent met dat gouden strotje die chronisch drugs lijkt te gebruiken (dat is dan ook het enige minpuntje), elk instrument op zijn plaat zelf heeft ingespeeld, en “it’s no fun when the girl’s not dancing” zingt, dát is Jett Rebel.

jett3

Zoals je aan hem kunt horen houdt hij van vrouwen. Zoals je aan hem kunt zien houdt hij van vrouwendingen. Ja hij draagt graag jurken en lippenstift en parelkettingen en zwarte glitternagellak en roze glitternagellak en een vrouwentuinbroek (die laatste combinatie van drie droeg hij op Lowlands) en hij heeft een pure eigen persoonlijkheid. Hij doet niemand na, maar hij lijkt juist echt zo te zijn. En nu maar wachten totdat hij internationaal doorbreekt.

Q: Ben jij ook zo verliefd op Jett Rebel?

Beeld

3 reacties op “We love Jett Rebel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.