Categorieën
Film, tv en muziek Lifestyle

Blush – The Search For The Next Great Make-up Artist

Na America’s Next Top Model en Project Runway is op RTL 5 nu de  zoektocht naar Amerika’s beste make-up artist gestart. Negen up-and-coming make-up artists die dolgraag willen doorbreken nemen het tegen elkaar op in het nieuwe programma ‘Blush – The Search For The Next Great Makeup Artist’, dat vanaf maandag 27 juni te zien is bij RTL 5.

De deelnemers wonen samen in een huis in Los Angeles, waar hun dagen in het teken staan van opdrachten en eliminaties. Elke aflevering krijgen de visagisten twee opdrachten: in de eerste test moeten ze hun creativiteit tonen, terwijl de tweede opdracht bepaalt wie van de deelnemers het veld moet ruimen.

In de eerste aflevering van maandag 27 juni jl. maakten Rainell, Nolan, Jessica, Todd, Farrah, Maxi, Mo, Myke en Sharzad kennis met elkaar. Na aankomst in het huis werden de negen verrast met een lekker uitgebreid buffet, alleen bleek al dat heerlijks niet om op te eten. De creativiteit van de make-up artists werd flink op de proef gesteld, want ze moesten het voedsel gebruiken om hun modellen mee op te maken.
De presentatie van het programma is in handen van de Amerikaanse actrice Vanessa Marcil.

Van links naar rechts de kandidaten:
Farah Carter, Rainell Chivonne, Myke Michaels, Maura ‘Mo’ Lewitts, Nolan Makaawaawa, Sharzod Kiadeh, Maxi, Jessica Millington
en Todd Homme.

Na zes afleveringen ‘Blush’ zal duidelijk worden wie van de kandidaten zich ‘The Next Great Makeup Artist’ mag noemen en de hoofdprijs van honderdduizend dollar én een jaarcontract bij Max Factor mee naar huis neemt.

‘Blush – The Search For The Next Great Makeup Artist ‘ is iedere maandag tussen 21.30 en 22.25 uur te zien op RTL 5.

Heb jij het afgelopen maandag gezien of ben je het van plan te gaan kijken?

3 reacties op “Blush – The Search For The Next Great Make-up Artist”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.