Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

e.l.f. (Eyes Lips Face) Conditioning Lip Balm

Een product als lippenbalsem is ideaal voor het tegengaan en behandelen van droge en gescheurde lippen in de winter, maar ook in de zomer kan het een belangrijke werking hebben. Zo bevatten veel lippenbalsems een zogenaamde SPF waarmee het je lippen beschermt voor schadelijke UV-stralen. Zo ook de e.l.f. (Eyes Lips Face) Conditioning Lip Balm uit de Studio-lijn.

Deze Conditioning Lip Balm hydrateert en beschermt je lippen de hele dag door en geeft ze ook een mooi subtiel kleurtje. Als het in de winter heel koud is worden je lippen door deze balsem dankzij de formule met vitaminen A en E beschermd, gevoed en verzacht en in de zomer biedt de SPF 15 bescherming tegen de schadelijke zonstralen. De e.l.f. lippenbalsem is verkrijgbaar in de volgende kleurtjes:
Nice & Natural 82441, Peaceful Pink 82442, Mellow Melon 82443, Blissful Berry 82444, Bombshell Brown 82445 en Romantic Rouge 82446. Ik laat je de lichtroze Peaceful Pink 82442 zien.

Het potje lippenbalsem komt zoals alle e.l.f. producten in een doosje dat er zo op het eerste gezicht een beetje vreemd uitziet. Net als de Cream Eyeliner zie je namelijk de onderkant van het potje door het doorzichtige gedeelte van de verpakking en lijkt het op alles behalve een lippenbalsem. Verder is de verpakking matzwart met wat koraalroze accenten en op de achterkant vind je wat meer informatie over het product.

Het potje met de lippenbalsem is lekker stevig en ziet eruit als alle e.l.f. producten met een strakke matzwarte deksel en een transparante onderkant waardoor je de lippenbalsem kunt zien.

Als je de deksel van het potje draait zit er nog een wit beschermend plastic dekseltje op die je moet verwijderen om bij de lippenbalsem te komen.

Na het verwijderen van het beschermende dekseltje zie je de lippenbalsem die een mooie roze koraalachtige kleur heeft. Er hangt een vrij zoetige vanille geur aan de balsem, maar op zich is die niet heel vies of vervelend.

De lippenbalsem is lekker zacht en creamy en dat kun je ook zien op onderstaande foto waar ik met mijn vinger een paar keer door het potje ben gegaan.De balsem geeft direct een aardige hoeveelheid kleur af dat op je lippen een mooi subtiel resultaat geeft en doen je lippen na aanbrengst lekker zacht en soepel aanvoelen. Nadat je wat hebt gedronken zul je hem wel weer even opnieuw moeten aanbrengen, maar het blijft natuurlijk een balsem en geen lipstick of lipgloss.

De conclusie is dat dit een niet heel bijzondere, maar verder prima lippenbalsem is die je lippen én verzorgt én een mooi subtiel tintje geeft. Verder komt het in een mooi luxe ogend potje dat wel aardig wat bevat en je niet enorm veel kost.

By Sjanty vindt dit product:

De e.l.f. (Eyes Lips Face) Conditioning Lip Balm is voor € 3,50 te verkrijgen via de website www.eyeslipsface.nl

3 reacties op “e.l.f. (Eyes Lips Face) Conditioning Lip Balm”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.