Categorieën
Beauty

e.l.f. (Eyes Lips Face) Blending Brush

De e.l.f. (Eyes Lips Face) 1 Euro lijn bevat een heel assortiment kwasten die je slechts een Euro kosten.
Klinkt natuurlijk als muziek in de oren, maar hoe is de kwaliteit ervan? Kijk mee naar de 1 Euro Blending Brush!

Deze Blending Brush belooft oogschaduws mooi in elkaar over te laten lopen en randjes en lijntjes te verzachten, zoals je ook van een blending brush mag verwachten. Ook staat er aangegeven dat je hem kunt gebruiken om poeder of concealer aan te brengen, maar daar zou ik toch een ander soort kwast voor gebruiken. De kwast komt in een plastic hoesje, wat wel zo hygienisch is.

Op de achterkant van het hoesje is behalve wat informatie over de kwast ook te lezen dat alle make-up kwasten van e.l.f. zijn ontworpen en getest door de New Yorkse professionele visagist Scott Vincent Borba.

De steel van de kwast is van boven wat brede en loopt naar onderen toe wat smaller af. Het heeft een parelmoer witte kleur met een glimmend zilver opschrift: ‘e.l.f. Professional Blending Eye Brush‘.

De haartjes van het kwastje zijn rond afgesneden en zijn lekker zacht en vrij flexibel. De haartjes staan vrij dicht op elkaar en zijn niet heel lang.

Bij het zien van deze kwast moest ik meteen aan een rond kwastje uit het Zoeva Pure Elegant set denken, zowel qua vorm van de haartjes als het uiterlijk lijkt hij daar heel erg op. Het verschil tussen deze twee is dat de steel van de Zoeva kwast iets langer en wat breder is en daardoor wat fijner en steviger in de hand ligt. Ook zijn de haartjes van de Zoeva kwast iets langer.

De ronde Zoeva kwast gebruik ik praktisch iedere dag om mijn oogschaduw mee aan te brengen en te blenden en deze bevalt me prima. Ik was benieuwd of deze van e.l.f. voor slechts een Euro hetzelfde resultaat zou geven en net zo fijn zou werken.

Het verschil tussen beide kwasten is dat de haartjes van die van Zoeva iets dichter op elkaar staan en van iets betere kwaliteit zijn en daardoor langer mooier blijven, ook nadat je hem gewassen hebt. Bij de e.l.f. Brending Brush vallen er dan toch wel behoorlijk wat haartjes uit en ook gaan ze iets uit model staan. Verder is er qua gebruik echt minimaal verschil tussen beiden kwasten en doen ze beiden wat ze moeten doen: oogschaduw aanbrengen en blenden. Voor 1 Euro heb je dus voor een tijdje een prima blending blush, maar als je graag iets meer kwaliteit en een wat langere levensduur wilt kun je beter voor een iets duurdere variant gaan.

By Sjanty vindt dit product:

 De e.l.f. (Eyes Lips Face) Blending Brush is voor € 1,00 te verkrijgen via de website www.eyeslipsface.nl

4 reacties op “e.l.f. (Eyes Lips Face) Blending Brush”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.