Categorieën
Lifestyle

Mijn top 5 goede voornemens voor 2013

Het is een cliché van heb ik jou daar, maar god wat vliegt de tijd toch. Het leek nog wel de dag van gisteren dat het Kerst en Oud & Nieuw was en nu zijn we alweer in de laatste twee weken van 2012 aanbeland, can you believe it? Nog zo’n ultiem cliché is dat we aan het einde en begin van het jaar met z’n allen volop aan de goede voornemens gaan en alles beter gaan doen: we gaan meer sporten, minder eten, meer genieten en minder uitgeven. Aan dit soort standaard voornemens doe ik dan weer niet, maar wel heb ik voor mezelf 5 goede voornemens op een rijtje gezet die ik in 2013 maar wat graag werkelijkheid wil laten worden.

1. Doorgaan met By Sjanty
Op 2 januari a.s. is het alweer twee jaar geleden dat my baby By Sjanty geboren werd en gosh, wat ben ik er trots op. Helemaal nu ik sinds begin dit jaar de mogelijkheid heb gekregen fulltime al mijn tijd, liefde en energie erin te steken en zie dat dit beloond wordt met de meest lieve comments, alsmaar stijgende bezoekcijfers en immense getallen op Bloglovin’, Twitter en Facebook. Ik hoop dan ook uit de grond van mijn hart dat ik nog lang mag doen wat ik het allerleukste vind en By Sjanty (natuurlijk met jullie hulp!) in 2013 naar een nog hoger niveau kan tillen, dat zou fantastisch zijn!

2. The Make Up Spot uitgebreiden
Als klap op de vuurpijl is mijn geluk dit jaar ook nog eens uitgebreid met mijn eigen online shop: The Make Up Spot. Het idee hiervoor spookte al enige tijd door mijn hoofd, maar het was vriendlief die mij het duwtje in de goede richting gaf en maakte dat ik de stap durfde te zetten. Ik ben nu maar wat blij dat ik het gedaan heb en ook al is het heel veel werk en zijn er dagen dat ik non-stop aan het inpakken ben: ik geniet van iedere seconde. Voor 2013 hoop ik het assortiment van The Make Up Spot verder uit te breiden met nog meer mooie, exclusieve merken en natuurlijk hoop ik dat jullie net zo massaal blijven bestellen als jullie nu doen!

3. Minder onzeker zijn en mezelf accepteren
Ik ben niet zo’n ster in het online gooien van persoonlijke shizzle, maar iets waar ik in 2013 graag aan verder zou willen werken is mijn onzekerheid. Onzekerheid over mijn uiterlijk ja, maar ook over zo’n beetje alle dingen die ik doe. In het verlengde hiervan ligt mezelf leren accepteren, minder perfectionistisch zijn en gewoon tevreden zijn met wat ik heb. Of dit voornemen ook echt in een jaar tijd te behalen is weet ik niet, maar ik ga m’n stinkende best doen.

4. Samenwonen en eigen kantoortje
In 2013 hoop ik eindelijk samen met mijn lieve vriendje een eigen huisje te betrekken, dit is echt één van mijn grootste wensen op dit moment. Met mijn bijna 28 jaar krijg ik steeds vaker en vaker de vraag ‘of ik nog geen plannen heb’ en ‘of het niet eens tijd wordt’ (AAHHHHH!) en het antwoord op beiden is zeker JA, maar door diverse obstakels als bijvoorbeeld het euvel knie is het er simpelweg niet eerder van gekomen. Stiekem hoop ik dat er dan ook ruimte is voor een eigen kantoortje, dat zou wel helemaal awesome zijn.

5. Minder piekeren
God, wat zou ik toch graag willen dat er een knopje op je hoofd zou zitten waarmee je de hele boel zo af en toe even uit zou kunnen zetten. Ik ben een denker eerste klas en dat begint ’s morgens vroeg en eindigt wanneer ik mijn ogen sluit en richting dromenland ga. Jammer genoeg zal ook dit iets zijn wat ik moet leren accepteren en mee om moet leren gaan, maar soms is het echt ontzettend frustrerend dat ik niet gewoon lekker met verstand op nul naar een filmpje of serie kan kijken en mijn hersenactiviteit altijd skyhigh moet zijn….

Q: Wat zijn jouw voornemens voor 2013? 

32 reacties op “Mijn top 5 goede voornemens voor 2013”

Heel mooie voornemens! Hey, en je site al bijna 2 jaar joh, tof!
Ik moet ook nog steeds eens iets bij je bestellen… komt er maar niet van…
Ik wens je alvast het allerbeste voor 2013, maar voor die tijd ben ik hier nog wel te vinden 😉

Wat een mooi lijstje voornemens heb je (: Ik denk dat het ook zeker haalbaar is voor je. Vooral bij de eerste twee zullen wij je helpen hihi, want zolang jij doorgaat met BySjanty blijven wij trouwe bezoekers!

Erg leuke voornemens.. Ik weet niet echt wat mijn voornemens zijn. Bij mij is het ook vooral doorgaan met bloggen. Ik heb wel gemerkt dat mijn goede voornemen: afvallen niet werkte. Dus ik denk dat ik nu maar als voornemen heb: Vooral niet aankomen 😉
Liefs

Goede voornemens! Je site pas 2 jaar online?! Wew, je hebt veel bereikt in die korte tijd! Ik hoop dat je je voornemens waar kan maken. Dat ‘confidence’ plaatje is btw echt heel mooi! (Weet ook niet waarom, maar ik vind ‘m gewoon mooi :p)

Daar zul je volgens mij allemaal zeker in slagen 🙂
Wat alleen/samen gaan wonen betreft kan ik alleen maar zeggen dat dat het beste is wat ik al heb gedaan de afgelopen jaren haha, dat zal voor jouw zeker ook gelden 🙂 Idd je eigen kantoortje, super!

Hele mooie en goede voornemens! Het minder piekeren zou voor mij ook wel een hele goede voornemen zijn. Voor de rest wil ik ook zeker weer het afvallen gaan oppakken. Dat is stukje bij beetje steeds meer de verkeerde kant op gegaan dit jaar, dus in 2013 zal ik er toch wel weer heel hard mee aan de slag moeten gaan.

3. Minder onzeker zijn en mezelf accepteren
5. Minder piekeren
–> Daar kan ik me volledig in vinden bij die 2 punten! Ik zou zo in een hoekje kunnen kruipen en me echt goed verstoppen… Ver weg van alles en iedereen…

Een eigen website/webwinkel heb ik niet. Dat zou een nieuwe wending zijn in mijn leven. Misschien niet slecht maar ik weet totaal niet hoe ik daar zou aan moeten beginnen…

Jij komt volgend jaar vèèl hoger in de top 50 beautytblogtoppers ! That`s one thing for sure !
En dat druk zijn in je hoofd je nr. voornemen 5 past ook bij mij. Ik ben een chaoot 1e klas ! Zou willen dat dat minder was..)))) Achja.. en zo hebben we allemaal wat.!.

Wat een mooie en realistische voornemens. Ik vind dat je het goed doet met BySjanty. Dit jaar heb je the MakeUpSpot gelanceerd TOP bezig. Je schrijft het zelf,….je verkoopt goed!! Niet onzeker zijn over jezelf hoor, want Je doet het hartstikke goed! En wij liften een beetje op jouw succes mee, want ik lees je blog elke dag. Je schrijft prima en bijna foutloos. Daar kan menigeen wat van opsteken……dus kom op niet zo onzeker over jezelf. Fijne feestdagen voor jou en je dierbaren.

Je heb duidelijke voornemers voor het nieuwe jaar! Ik wil wel zeggen dat ik je site echt leuk vind:D
Ik herken dat dat nooit tevreden zijn over mezelf, het kan altijd beter!!! Maar eigenlijk als je gewoon blij bent met wat je doet, gaat het uiteindelijk beter, maar positief denken is soms zo moeilijk… Wel een leuk lijstje met voornemers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.