Categorieën
Beauty Nagels

Swatches Catrice ‘NEONaturals’ Ultimate NEON Nail Lacquers

In de donkere decembermaanden kunnen we allemaal wel een beetje extra kleur gebruiken en dat is ook precies wat Catrice dacht toen ze een limited edition collectie aan het verzinnen waren voor de laatste maand van het jaar. Met de zes flashy Ultimate NEON Nail Lacquers kunnen we onze nagels voor, tijdens en na de kerstdagen lekker laten knallen en opvallen, maar ook wat subtieler voor de dag komen met nog eens zes nude kleurtjes, de Ultimate NATURAL Nail Lacquers. Allright, let’s start with the neons!

Zoals ik al zei zijn er in totaal zes neon kleurtjes die de volgende namen hebben meegekregen: C01 Little Miss Sunshine, C02 For Bright Guys, C03 Mr. Brightsight, C04 Mrs. Brightsight, C05 Bright, Brighter & Brightest en C06 On The Bright Side Of Life.

Als ik het vrolijke felgele kleurtje van C01 Little Miss Sunshine (drie laagjes) zie krijg ik gelijk overal zomerkriebels en hoop ik dat de eerste paar maanden van 2013 héél snel om zullen zijn! Het knalgeel is sowieso al lekker opvallend maar het goudgele glittertje en de licht metallic glans maken het helemaal een schitterend zonnetje. Jammer genoeg is de dekking niet optimaal, om mijn nagels compleet te bedekken had het namelijk wel drie laagjes nodig.

Het volgende neonkleurtje in rij is de geeloranje C02 For Bright Guys, die mooi creamy van structuur is en een simpele, glanzende finish heeft. Dit lakje is een stuk beter dekkend dan het gele kleurtje hierboven, twee laagjes waren voldoende.

Ohhh C03 Mr. Brightsight (twee laagjes), you’re sooo lovely! Oja hoor, helemaal mijn kleurtje dit! Mr. Brightsight heeft een supermooi koraalkleurig tintje dat ik de komende zomer al helemaal voor me zie op mijn teennagels!

En de kleurtjes worden maar leuker en leuker, ook van deze C04 Mrs. Brightsight (twee laagjes) word ik helemaal blij en vrolijk! Je outfit mag nog zo simpel zijn, met dit knalroze (jelly) kleurtje heb je meteen een dijk van een eyecatcher!

Nog een knalroze maar dan weer met een heel ander tintje, want de C05 Bright, Brighter & Brightest (twee laagjes) is echt snoepjesroze! Een heel bijzonder kleurtje is het misschien niet, maar het is er ook eentje die in een neoncollectie zeker niet mag ontbreken!

En dan het meest donkere kleurtje van de Neon Nail Lacquers, de C06 On The Bright Side Of Life (drie laagjes). Met een donkere kleur als deze zou je verwachten dat twee laagjes meer dan genoeg zouden zijn, maar dat pakt even anders uit. Op de foto draag ik drie laagjes, maar zie je als heel goed kijkt zie je dat het kleurtje nog steeds niet helemaal superdekkend is. Evengoed een mooi lakje, dat erg mooi is voor deze tijd van het jaar!

De Catrice ‘NEONaturals’ Ultimate NEON Nail Lacquers zijn nog tot en met half januari voor € 2,69 per stuk verkrijgbaar bij Kruitvat.

Q: En, ben jij ook zo enthousiast over deze NEONaturals collectie? Welke lakjes wil je zeker gaan scoren? 

40 reacties op “Swatches Catrice ‘NEONaturals’ Ultimate NEON Nail Lacquers”

Ah fijn dat jij al swatches hebt, had die nog nergens kunnen vinden 😉
Nu weet ik gelijk dat ik deze collectie over kan slaan. Echt jammer dat ze niet neon zijn zoals beloofd, maar van catrice had ik dat eigenlijk ook niet verwacht om eerlijk te zijn ;p

Whyy o why zijn ze nu uit.:( ik had beloofd dit jaar geen nagellak meer te kopen. Misschien dan hopen dat mr. brightside en mrs brightside in januari er nog zijn!
Te gekke kleurtjes!

Ik vind de kleurtjes niet heel erg bijzonder ofzo en zeker in deze tijd van het jaar spreekt het me niet heel erg aan, maar ze doen me wel weer verlangen naar de zomer! Dat wordt nog een lange winter… Als ik ze zo nog eens bekijk vind ik het allemaal we mooie kleuren, maar ik heb niet iets van waaauw die móet ik hebben.

Oeh die C03 Mr. Brightsight is ècht mooi maar C04 Mrs. Brightsight ook ! en C05 Bright, Brighter & Brightest ook !!! Maar die paarse is ook mooi misschien is het een perfecte lak als ondergrond voor een glittertopcoat? Zoals je die in het voorjaar had van Catrice die Million Styles effect top coat`s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.