Categorieën
Beauty Nagels

Swatches Miss Sporty Metal Flip nagellakjes 020, 030 en 040

Je herinnert je misschien nog wel het Miss Sporty Metal Flip lakje dat ik een week of twee geleden voor jullie swatchte, dit redelijk bijzondere kleurtje maakte me toch wel heel nieuwsgierig naar de overige drie Metal Flips. Ik was ze eigenlijk nog niet tegengekomen in de winkel, maar toen ik gisteren de DA even binnenliep (daar was ik nu écht al lang niet geweest hoor!) en zag dat Miss Sporty make-up 2+1 gratis was twijfelde ik geen moment en nam ze huppatee, alledrie mee!

Het Metal Flip lakje dat ik onlangs aan jullie liet zien was de 010 en vond ik erg veel weg hebben van de Rimmel Metal Rush 70 Gold Save the Queen. De lakjes die je vandaag voorbij ziet komen zijn de 020, 030 en 040 en ik kan alvast verklappen dat ik er ook hiervan eentje verdomd veel vind lijken op een Rimmel lakje!

020 heeft een superschattig parelmoer lichtroze kleurtje, maar je ziet het waarschijnlijk al: het wordt flink verpest door lelijke lakstrepen. Overigens lijkt het kleurtje van dit lakje vanuit het flesje echt meer lilapaars te zijn, dus bijzonder is het op zich wel te noemen.

Dan de 030 (twee laagjes), die behoorlijk lijkt te matchen met Rimmel’s 60 Royal Blue. Ja, de Royal Blue is wat donkerder paars van kleur en oogt net een beetje anders, maar je snapt m’n vergelijking denk ik wel. Verder lakt deze 030 op zich al wel iets beter dan de 020 en is de streepellende iets minder, maar jammer genoeg blijf je het alsnog wel zien.

Kijk, dan doet de 040 het een stuk beter! In de eerste plaats natuurlijk omdat het een donker kleurtje heeft waardoor je eventuele strepen simpelweg niet ziet, maar ik vind het algehele resultaat van deze sowieso mooier dan dat van de vorige twee lakjes. Prachtig toch, die mysterieuze donkerpaarse kleur met al die gekleurde shimmertjes en het licht zwartachtige kleurtje eronder!

De Miss Sporty Metal Flip nagellakjes zijn voor € 2,49 per stuk verkrijgbaar bij DA en Etos.

Q: Wat zeg je van deze 3 Metal Flip lakjes: zijn het musthaves of laat je ze lekker liggen?

24 reacties op “Swatches Miss Sporty Metal Flip nagellakjes 020, 030 en 040”

Die tweede en derde kleur zijn op sich nog best leuk, maar ik loop niet heel warm van deze lakjes. Ben wel benieuwd naar de mysterieuze vierde kleur!

Ik ben best wel afgeknapt van de miss sporty nagellakjes, omdat die ik tot nu toe heb gehad gewoon niet mooi zijn en je moet veel lagen lakker voordat ze mooi zitten. Maar bij deze nagelakken vind ik de laatste donkere wel een mooi kleurtje hebben!

ik vind ze allemaal wel leuk eigenlijk,heb laatst ook heel sneaky alledrie de lakjes eventjes uitgeprobeerd in de etos en ik moet toegeven : ik werd toch elke keer wel een beetje boel blij als ik ernaar keek hihi (:

Oef ik vind ze niet echt mooi, gelukkig niet gekocht, stond gisteren bij de etos te aarzelen 3e gratis, maar ik ben voor frissere nagellak gegaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.