Categorieën
Home & Living

Welkom terug, zitzak!

Een aantal jaar geleden was daar ineens die ene hype: de zitzak! Zo snel als die kwam, zo snel was die ook weer verdwenen. En na het zien van deze foto vraagt iedereen zich waarschijnlijk af waarom, want hoe leuk is het om zo’n prachtige zitzak in je huis te hebben staan!

Zitzak

Eerlijk gezegd is het hele interieur op de foto fantastisch. Van de oude kluisjes die ooit op school hebben gestaan, tot de leren poef, tot de kleden op de grond en de gehavende muur, maar het is toch echt de zitzak die het plaatje afmaakt. Vroeger had bijna iedereen de welbekende fatboy in de meest verschillende kleuren. Oh, wat waren we toen blij.. en snel uitgekeken op de zitzakken. Maar met een leren zitzak in een neutrale kleur, zoals op deze foto te zien is, ziet het er allemaal veel beter uit!

Had jij vroeger ook een zitzak? Of heb je er misschien nog wel ergens een liggen? Of misschien bestaat je interieur wel uit een zitzak? Laat dan alsjeblieft een reactie achter met de beschrijving van je interieur, want naast deze prachtige foto moeten er nog veel meer mogelijkheden zijn om je zitzak te combineren met je interieur.

Toch niet zo’n fan van de zitzak? Dan kan je ook kiezen voor grote kussens of een poef, zoals ook op de foto te zien is. Hierdoor creëer je wel een gezellige hoek in huis, zonder dat er een zitzak in huis staat die een gigantische ruimte inneemt. Daarbij hoef je dan ook niet bang te zijn dat de zitzak een keer openscheurt en je huis vol ligt met kleine bolletjes..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.