Categorieën
Celebs Showbizz

Beyoncé en Jay-Z uit elkaar?

Is de kogel nu dan echt door de kerk? Veranderen nu alle geruchten in waarheden? Jay-Z en Beyoncé bewijzen maar weer eens dat niet alles is wat het lijkt. Dat zelfs het droomkoppel van celebland, waar menigeen jaloers op was, ook problemen kan hebben hadden ze al eerder bewezen. Dat ze uitelkaar gaan is het nieuwe gerucht.

bey1

Als het aan ons ligt zijn de geruchten ordinaire roddels, die uit de dikke duim van een redacteur zijn gezogen. Maar we hebben het gerucht al vaker gehoord: het gerucht dat Beyoncé en Jay-Z uit elkaar zouden gaan.

bey2

Het begon al bij de roddels over de affaire die Beyoncé en Barack Obama zouden hebben. Een sappig verhaal dat al snel de wereld uit geholpen werd. Heeft iemand ooit definitief bevestigd of het wel of niet waar was? Daarna leek het alleen maar bergafwaarts te gaan met de relatie tussen de twee nachtegaaltjes. Een liftruzie tussen Jay-Z en Bey’s zusje Solange volgde en de gossips bleven maar binnenstromen. Dan was er weer een ruzie tussen Jay-Z en Beyoncé, dan was er weer een ruzie tussen Beyoncé en Solange, daarna was het tussen iedereen weer koek en ei. Onlangs zou Beyoncé nog hebben laten doorschemeren dat Jay-Z vreemd zou zijn gegaan, en ga-zo-maar-door. Dat het allemaal niet van een leien dakje gaat moge duidelijk zijn.

Nu, tijdens hun gezamenlijke tournee, zijn er geluiden te horen dat de twee niet zouden scheiden, maar wel uit elkaar gaan. Omdat er al veel geld in hun is geïnvesteerd voor hun gezamenlijk concerttour zouden ze (nog) niet gaan scheiden, maar willen ze een manier bedenken om uit elkaar te gaan zonder te hoeven scheiden. Er zou zelfs een huwelijkstherapeut meereizen met het stel. Heel benieuwd hoe dit gaat aflopen. Dit verhaal krijgt ongetwijfeld nog een staartje.

Q: Zou dit het definitieve einde van hun relatie betekenen?

Beeld: Instagram

Één reactie op “Beyoncé en Jay-Z uit elkaar?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.