Categorieën
Fashion Inspiratie

Jeans made by..

De winkels hangen er vol mee: ripped jeans. Broeken die er versleten uitzien, met hier een daar een gat en wat rafels eraan. Ripped jeans zijn hot in modeland, terwijl de mensen daarbuiten hun wenkbrauwen optrekken bij het zien van de gaten in een gloednieuw exemplaar. Het is een trend zullen we maar zeggen. Helaas worden veel van deze jeans met de hand ‘versleten’ door onderbetaalde arbeiders in het buitenland. Zoo Jeans wilde dit omzeilen en bedacht een andere manier om de jeans te verslijten..

rippedjeans2

Zoo Jeans gooit hun denim letterlijk voor de leeuwen. Het is natuurlijk veel eerlijker, en ontzettend cool, dat je de gaten in je jeans te danken hebt aan een stel wilde dieren. zoals leeuwen, tijgers en beren. Het merk maakt van de door leeuwen, tijgers en beren toegetakelde stof broeken. Helaas hangt er wel een peperduur prijskaartje aan deze gecustomizede jeans en zijn ze allen verkrijgbaar via een veiling. Wel heel leuk? Het filmpje waarin je ziet hoe de wilde dieren de stof te lijf gaan. Wij hadden geen idee dat deze beestjes zo creatief waren!

Na het zien van dit filmpje zelf behoefte aan een goed paar ripped jeans?  Voor de gelegenheid hebben we er wat voor je op een rijtje gezet.

5xrippedjeans

H&M – €39,99 | H&M – €39,99 | Zara – €39,95 | Zara – €49,95 | Mango – €29,99

Q: Vind jij de versleten look van een ripped jeans mooi?

Bron: Zoo Jeans 

 

4 reacties op “Jeans made by..”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.