Categorieën
Home & Living

Warmte en design: verwarmingspaneel met jouw eigen foto + 10% korting

Het kan niemand ontgaan zijn dat dekentjes, koppen thee en warme winterkleding onze dagen overheerst. We waren dan ook blij verrast toen we van dit warme product hoorden. Ideaal voor vrouwen (en mannen) die van persoonlijke en mooie design spullen houden, maar het net als wij ook graag een beetje warm hebben in de winter. Benieuwd geworden? Onderaan het artikel staat ook nog eens een speciale kortingscode voor Femme lezeressen! 

Heatpanel verwarming

Warm design
Verwarmingen zijn vaker praktisch dan mooi. Juist daarom worden we blij van de Heatpanel. Verwarmingen die je als foto of schilderij aan de muur kan hangen en de hele kamer kunnen verwarmen. Ideaal voor de slaapkamer of woonkamer, maar ook voor de badkamer of op kantoor. De panelen werken met infrarood straling en kunnen in een gewoon stopcontact geplugd worden, maar zijn wel energiezuinig.

Maar laten we snel doorgaan met wat echt belangrijk is: de eigen invulling van de panelen. Exclusive Heat is een panel die je zelf kan beschilderen (met hittebestendige verf). Een eigen kunstwerk of een kunstwerk van je lieve neefje of nichtje is een stuk mooier dan een gewone verwarming. Door de witte inbrandlak vergeelt de panel niet.

heatpanel verwarming foto

De Image Glass is een panel die geschikt is voor een eigen foto (of zelfgekozen kunstwerk). Dit is leuk voor in de woonkamer, maar ook een goed alternatief voor overkappingen of serre’s. Een leuke foto in plaats van een heater! De panel bestaat uit hoogglanzend, warmtebestendig, speciaal glas. Ook zit er een speciaal mechanisme in om oververhitting en brandgevaar te voorkomen.

Heatpanel verwarming

De Mirror heat is een panel die gebruikt kan worden als spiegel. Bijkomend voordeel is dat hij niet beslaat bij een extra lange douchebeurt. Een fijne extra verwarming in de badkamer die geen extra ruimte in neemt.

10% Korting
Speciaal voor de lezeressen van Femme Magazine krijgt iedereen die voor 15 maart 2016 een heatpanel besteld bij Topwebshop 10% korting met de code femme. De korting is geldig op alle soorten heatpanels, dus ook de Exclusive Heat, Image Glass en Mirror heat.

Heatpannel_verwarming_1

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.