Categorieën
Beauty Nagels

Zo doe je dat: makkelijke winternagels

Wij snappen er niets meer van. Vorige week lag er ijs op de sloten, en een paar dagen later is het alweer tien graden buiten. Hoewel moeder natuur niet erg consequent is kunnen we nog steeds genieten van alles wat een echte winter met zich mee brengt. Daaronder valt natuurlijk prutsen met nagellak voor heerlijk winterse nagels.

Deze look is verbazingwekkend makkelijk en ontzettend leuk. Nog niet aangebracht op de foto’s maar wel heel erg belangrijk: top coating. Hierdoor blijft je kunstwerkje veel langer zitten en brokkelt het niet af bij alles wat je aanraakt. Ook de benodigdheden zijn ‘huiselijker’ dan je zou denken. Naast blauwe-, witte- en glitternagellak zijn alleen een punaise en een A4tje nodig!

Diy nail-art winternagels

Stap 1: Lak je nagels blauw en laat goed ze drogen voor je verder gaat met stap twee.

Stap 2: Druppel een beetje witte nagellak op het A4tje en doop de punt van de punaise in de lak. Omdat je een puntig voorwerp gebruikt kan je veel nettere en dunnere lijntjes tekenen dan met het gewone kwastje. Hier bestaan trouwens ook gewoon professionele producten voor.

Stap 3: Begin met een verticale streep over het midden van je nagel en zet daar een kruis doorheen. Breng een ‘v’ vorm aan op het einde van de streepjes. Et voilà, de basis is gezet.

Diy nail-art winternagels

Stap 4: Ga een stapje verder door het toevoegen van meerdere ‘v’ vormen en stippen boven en rondom je sneeuwvlok.

Stap 5: Om de sneeuwvlok echt tot leven te brengen kan je puntjes met glitterlak aanbrengen op de witte streepjes. Let op dat de witte lak wel goed droog moet zijn, anders wordt het een rotzooi. (We spreken uit ervaring).

winternagels_2

Stap 6: Leef je uit op andere nagels doormiddel van echte sneeuw (ringvinger) of ijspegels (wijsvinger).

Stap 7: Eindig met een topcoat, zodat de lak langer dan een paar uurtjes mooi blijft.

Q: Ga jij deze makkelijke look proberen?

Één reactie op “Zo doe je dat: makkelijke winternagels”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.