Categorieën
Fashion Geen categorie Inspiratie

Waarom iedere vrouw een witte jurk zou moeten hebben

Vaak wordt gezegd dat elke vrouw een Little Black Dress in haar kast moet hebben hangen. Dat durven we zeker niet tegen te spreken, maar de witte jurk moet ook zeker niet vergeten worden. Chic, zomers en voor elke gelegenheid: waarom iedere vrouw een witte jurk zou moeten hebben.

#onceuponametball

Een foto die is geplaatst door badgalriri (@badgalriri) op

Show time! ❤️ #Oscars (dress @TomFord; jewels @TiffanyAndCo; styling @lesliefremar; hair by @hairbyadir; glow @mrsbymrs ) Een foto die is geplaatst door Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) op

Waarom een witte jurk?
Bekendheden zoals Rihanna, Reese Witherspoon en Beyoncé laten zien dat een witte jurk aanschaffen een goed idee is! Lang is de witte jurk chic, kort is de witte jurk ideaal geschikt voor een diner of een strandwandeling. Je kan er alle kanten mee op: sexy, lief, modieus of juist heel casual. Een nog wel groter voordeel is dat wit heel passend is voor de zomer. Geen donkere gewaden meer, maar luchtige jurkjes die bruine benen nóg bruiner laten lijken. Dat is meteen wel een nadeel van de witte jurk, melkflessen worden er niet positief door benadrukt. Ook kan wit soms heel lastig doorschijnen. Iets om op te letten in het pashokje.

Kies de juiste stof
Gladde, witte stof staat heel chic, terwijl gehaakte of kanten jurken juist ideaal zijn voor de zomer. Combineer de jurk met een hoge hak en een jasje voor ’s avonds. Vermijd de combinatie zwarte panty en witte jurk, staat niet heel charmant. Toch een panty nodig? Kies voor een huidkleurig exemplaar. Zorg daarbij wel voor een match met je eigen huidkleur.

Nog steeds niet helemaal enthousiast geworden na deze opsomming aan positieve punten? Misschien dat onderstaande jurkjes je kunnen overtuigen om zelf ook een wit exemplaar aan te schaffen!

 

witte jurk

Asos – v.l.n.r.: €65.75€52.05€27.40

 

witte jurk

Mango – v.l.n.r.: €29,99€29,99€59,99

witte jurk

H&M – v.l.n.r.: €9,99€19,99€29,99

Q: Ga jij een witte jurk aanschaffen voor deze zomer? 

3 reacties op “Waarom iedere vrouw een witte jurk zou moeten hebben”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.