Categorieën
Beauty Make-up

Foto tutorial: Paarse oogschaduw NYC

Bij elk seizoen hoort een nieuwe make-up look. Ooit gedacht aan paarse oogschaduw in de zomer? Klinkt misschien heel winters, maar staat juist heel fris en open. Wij vertellen je hoe je paarse oogschaduw op kan brengen in een nieuwe foto tutorial.

Oogschaduw, paars

Oogschaduw palette paarsOogschaduw paarsPaarse oogschaduw

Stap 1 – Witte oogschaduw

Paarse oogschaduw

Breng de witte oogschaduw aan vanuit de ooghoek voor een frisse oogopslag. Verspreid de oogschaduw ook over de boog net onder het wenkbrauwbot. De oogschaduw van New York Color brengt makkelijk aan, maar korrelt wel een beetje. Tik daarom het kwastje goed af voor het opbrengen van de oogschaduw.

Stap 2 – Lichtpaarse oogschaduw

Paarse oogschaduw

Pak een lichtpaarse kleur in het palette en breng die aan op het ooglid. Werk vanuit het midden naar de buitenzijde van het oog en blend de kleur daarna met de witte oogschaduw. Dit kan met een speciale kwast, maar ook met je vinger.

Stap 3 – Donkerpaars

Paarse oogschaduw

Breng in een vloeiende beweging de donkerste kleur paars aan in de hoek van je oog, en trek de lijn een stukje door op de lijn die je ziet als het oog geopend is. Blend deze kleur ook weer goed met de andere kleuren. ’s Avonds mag deze kleur dikker aangezet worden voor een heftiger effect. Houd het overdag subtiel door de kleur niet te hoog aan te brengen.

Stap 4 – Eyeliner en mascara

Femme_foto_6 Femme_foto_7

Eyeliner en mascara maken elke oogschaduw look af. Wanneer een zwarte eyeliner te hard is kan er ook heel mooi een bruine eyeliner gebruikt worden.

Q: Draag jij elke dag dezelfde oogschaduw, of wissel je liever af?

 

Één reactie op “Foto tutorial: Paarse oogschaduw NYC”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.