Categorieën
Beauty Haar

Een volume boost voor je haar in drie simpele stappen

We worden allemaal wel eens wakker met niet meer dan een paar onhandelbare, slappe sprieten op ons hoofd. Het wordt al helemaal vervelend wanneer er geen tijd meer is om te douchen. Gelukkig zijn er een heleboel haarproducten en trucjes die ons het haar van een rockster geeft. Nouja, het komt in ieder geval een heel eind in de buurt.

Volume haar

Stap 1 – Droogshampoo
Droogshampoo is dé uitvinding als het om haarproducten gaat. Twintig jaar geleden werd het al gebruikt, en ook onze generatie kan niet zonder. Behalve dat droogshampoo het haar er fris uit laat zien, geeft het ook textuur en volume. Kam het haar na het aanbrengen goed door voor een flinke volume boost.

Stap 2 – Haarlak
Krijg een echte bos vol volume door je haar voorover te gooien en haarlak op de onderkant van je haar te sprayen. Klinkt misschien omslagtig, maar door

Stap 3 – Gooi je haar de andere kant op
Scheidingen die altijd dezelfde zitten vallen ‘slapper’ naar beneden dan scheidingen die eens in de zoveel tijd worden verplaatst. Gooi je haar een andere kant op et voilà, volume als nooit tevoren.

Wel tijd om te douchen?
Wanneer je wel tijd hebt gehad om te douchen, probeer dan niet te veel conditioner aan de bovenkant van je haar in te brengen. Hoe meer conditioner je gebruikt, hoe zwaarder het haar wordt. Gebruik na het douchen volumemousse en föhn je haar ondersteboven. Vrouwen met natuurlijke slag of krullen kunnen daar het beste een diffuser bij gebruiken. Wanneer het haar eenmaal droog geföhnd is kan er nog wat wax in gekneed worden. Enorme bos haar gegarandeerd.

Q: Heb jij een speciale truc voor volumineus haar?

Afbeelding

Één reactie op “Een volume boost voor je haar in drie simpele stappen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.