Categorieën
Fashion Nieuws

Rihanna voor Dior: bekijk de nieuwe indrukwekkende campagne

Gisteravond kwam eindelijk de campagne van Dior met Rihanna uit. Rihanna is de eerste gekleurde vrouw die de hoofdrol speelt in een Dior campagne. In onze ogen goed nieuws voor de modewereld. Kijk en zwijmel mee met deze duistere video.

Rihanna voor Dior

De eerste veelbelovende teasers stonden een aantal dagen geleden online, en ook Rihanna kon het niet laten om alvast wat foto’s uit te lekken. Dior heeft nu eindelijk de nieuwe Secret Garden campagne uitgebracht. Opgenomen in Versailles, ziet de campagne er indrukwekkend en vooral heel mooi uit.

Only For A Night
Voor de campagne coverde Rihanna het liedje Only For A Night van Florence And The Machine. Het nummer zal ook op haar nieuwe album staan. Het liedje wordt afgespeeld terwijl Rihanna door Versailles en zijn tuinen rent.

De collectie
Het is alweer de vierde video in de Secret Garden serie, maar de outfits zijn nog steeds zo mooi. Rihanna schitterd letterlijk in de Tokyo Spirit Dior collectie. Versailles heeft Christian Dior altijd geïnspireerd door zijn indrukwekkende architectuur in de jaren 50.

@Dior x badgalriri x #SecretGarden4Campaign #iHeartDior

Een foto die is geplaatst door badgalriri (@badgalriri) op

@Dior #SecretGarden4Campaign Shot by @stevenkleinstudio At the Palace Of Versailles Een foto die is geplaatst door badgalriri (@badgalriri) op

Q: Vind jij de campagne ook een succes?

Één reactie op “Rihanna voor Dior: bekijk de nieuwe indrukwekkende campagne”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.