Categorieën
Geen categorie Nieuws Showbizz

Trijntje Oosterhuis betaalt recordbedrag Filipijnen?!

Iedereen draagt zijn of haar steentje bij om steun te bieden voor de Slachtoffers van tyfoon Haiyan in de Filipijnen. Bekend Nederland staat scherp en probeert op alle manieren mensen over te halen om geld te doneren. Maar zelf leveren ze ook een financiële bijdrage. Trijntje Oosterhuis ging hier wel erg ver in.

Trijntje

Heel Nederland is, net als de rest van de wereld geshockeerd door de gebeurtenissen in de Filipijnen. Zo ook bekend Nederland. Zij werken dan ook, via alle mediakanalen die ze binnen handbereik hebben, belangeloos mee aan verschillende acties om zoveel mogelijk geld op te halen voor de slachtoffers van Haiyan.

Daar bovenop zetten de BN-zelf ers ook nog eens kleinschalige acties op touw om nóg meer geld binnen te hengelen. Want: hoe meer geld, hoe beter, gezien de schade die is aangericht. En ze kietelen niet alleen fans om een bijdrage te leveren. Zelf tasten ze ook behoorlijk in de buidel.

Een goed voorbeeld hiervan is Trijntje Oosterhuis. Lief bedoeld had zij op al haar social media berichten gepost met de volgende tekst: “Voor elke like op mijn social media betaal ik €1! Aan giro 555. Dus like like like!!! #giro555 #like #geefgul #tvoh #ladiesofsoul.

Natuurlijk werd er, zoals gevraagd, massaal geliked en gedeeld wat nóg meer likes opleverde. Dit resulteerde in meer dan twee ton aan likes. Even snel hoofdrekenen, dat wordt dus meer dan twee ton betalen Trijntje.

Of zou dit een flauwe grap zijn van haar kinderen? Zoals de geruchten beweren. Het bericht is in ieder geval verwijderd.

Bron: LINDA.Nieuws

 

5 reacties op “Trijntje Oosterhuis betaalt recordbedrag Filipijnen?!”

Het waren geen 2 ton aan likes, je moest namelijk haar pagina liken en niet het bericht. Werd er later nog bij gezet. Uiteindelijk hebben er 20.000 wel goed gelezen. Een dag later deed Trijntje een bericht dat ze niet zo veel kon doneren, maar wel gul zou geven.

Als ze het zelf heeft gedaan dan is ze geen licht, zelfs als je niet veel doet met Facebook dan weet je toch wel dat anderen er constant op zitten en dat dit soort acties uit de hand lopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.