Categorieën
Geen categorie

Run ladies, run!

Wat is er nu heerlijker dan in de frisse lentezon buiten sporten? Een stuk fietsen, een potje tennissen.. óf een ontspannend rondje hardlopen! Je hoofd leeg maken, de stress uit je lichaam rennen.. óf gezellig bijkletsen met een vriendin! Houd jij wel van een “zweetdate”, sporten samen met een vriendin – zodat je twee vliegen in één klap slaat? Dan kun je je hart ophalen deze maand, want élke zondag van juni vindt er ergens in Nederland een Ladiesrun plaats!

ladiesrun-rotterdam

Tijdens een Ladiesrun ren je, hoe kan het ook anders, met alleen dames, maar wel héél veel dames een afstand van meestal 5 of 10 kilometer. Een Ladiesrun omvat meestal echter meer dan dat: de opbrengst gaat grotendeels naar het goede doel, meestal Pink Ribbon, en vóór en ná de runs zijn er tal van activiteiten op het wedstrijdterrein.

Goed voor je gezondheid, goed voor je bikini-lichaam, goed voor je humeur, goed voor je seksleven, goed voor je vriendschappen, goed voor het goede doel.. Wat wil je nog meer?

Woon je in de buurt van Groningen, trek dan snel je hardloopkleding aan: daar vindt de Ladiesrun namelijk vandaag plaats! Volgende week ren je door Rotterdam, op 21 juni maken de dames Utrecht onveilig en op 28 juni kleurt Eindhoven roze!

Waar ren jij deze maand?

 

2 reacties op “Run ladies, run!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.