Categorieën
Film, tv en muziek Geen categorie Showbizz

Deze serie releases in juni wil je niet missen

Hoewel de zon buiten schijnt en we beter in het park kunnen liggen, lokken alle geweldige series die deze maand weer verdergaan ons naar de bank. Netflix en HBO, ze leveren zoveel goede series dat we het haast niet meer bij kunnen benen. Pop wat popcorn in de magnetron en pak de pot met thee er maar bij, want er staan weer een heleboel geweldige series op het programma.

Orange Is The New Black – Seizoen 3
Je moet er van houden, maar fans van Orange Is The New Black kunnen niet wachten tot seizoen drie van start gaat op 12 juni. Wij van Femme zijn in ieder geval heel erg benieuwd hoe Piper het gaat doen in het derde seizoen.

Sense8 – Seizoen 1
Een week voor de release van Orange Is The New Black lanceerde Netflix een nieuwe serie: Sense8. Volgens de website van Netflix gaat de serie over de levens van acht totaal onbekenden die aan elkaar gekoppeld worden door een dodelijke schot dat ergens op de wereld gelost wordt. Het leven van deze acht personen neemt hierdoor een bizarre wending. De serie is een aantal dagen geleden, op 5 juni gelanceerd en nu al te bekijken. Klinkt spannend!

 

We get the world we deserve. #TrueDetective premieres 6/21. Een foto die is geplaatst door True Detective (@truedetective) op

True Detective – Seizoen 2
De briljante serie van HBO, True Detective, gaat weer van start op 22 juni. Een nieuw verhaal met een nieuwe cast waaronder Rachel McAdams, Collin Farrel en Vince Vaughn. We kunnen niet wachten op het tweede seizoen, die hopelijk net zo spannend en duister wordt als het eerste.

Pretty Little Liars – Seizoen 6
Morgen zal de eerste aflevering van de eerste helft van seizoen zes gelanceerd worden met de aflevering: ‘Game On, Charles’. Pretty Little Liars heeft een leger aan fans die niet kunnen wachten tot de serie verdergaat. Er staan sowieso nog twee seizoenen op de planning, dan komen we er eindelijk achter wie ‘A’ is.

Q: Naar welke serie kijk jij het meeste uit?

3 reacties op “Deze serie releases in juni wil je niet missen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.