Categorieën
Geen categorie Showbizz

Kim Kardashian Bloot In Kanye’s Clip

Na Miley Cyrus heeft ook Kim Kardashian ondervonden dat er met bloot veel aandacht te verdienen valt voor een videoclip. In de clip van haar verloofde, de bij ons allemaal bekende Kanye West, geeft ze wel heel veel bloot.

KimK

In het begin van de video clip is miss K. slechts als silhouette liggend op haar rug over op een motor te zien. Ogenschijnlijk draagt ze geen kleren, op een stel enkellaarsjes na, want de vormen van haar lichaam zijn wel erg goed zichbaar. Op de achtergrond klinkt de stem van de vader van haar kind en daar doorheen hoor je een vrouwenstem de woorden “I’m home honey” vormen. Vermoedelijk glijden deze woorden over de lippen van Kim.

Halverwege de clip wordt het spannender. Kim ligt nog steeds op haar rug op de motor, maar Kanye is erbij komen zitten, met zijn arm langs Kim, zodat haar borsten uit beeld worden gehouden. Extra belichting laat zien dat Kim inderdaad geen bovenkleding draagt. Om het rijden van de motor realistischer te maken, hobbelt de motor wat mee over het ‘wegdek’. En dit zorgt zowel letterlijk als figuurlijk voor een hele hoop opschudding.

Bron: RTL Boulevard
Beeld: Instagram

5 reacties op “Kim Kardashian Bloot In Kanye’s Clip”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.