Categorieën
Fashion Trends

De Aaibaarheidsfactor Van Faux Fur

De aaibaarheidsfactor van de Faux Fur jas ligt hoog dit jaar, net als het fashion gehalte van deze stof. Deze jas, gemaakt van nep bont, kan in veel varianten gespot worden.

Faux-fur

Aaibaar, knuffelbaar en erg warm. Dat zijn de termen die je deze winter nodig zult hebben om je zelf modebewust in te pakken tegen de kou. Op het gebied van musthaves deze winter staat de Faux Fur, ook wel Fake Fur, jas (of vest, afhankelijk van welke keuze je hebt gemaakt) zeker aan de top van menig verlanglijstje.

Letterlijk vertaald betekenen Faux Fur en Fake fur nep bont. Het stofje dat je wellicht kent van de bontkraag van je jas. Heerlijk dat onze dierenvriendjes hiervoor met rust gelaten kunnen worden. Bontjassen beginnen een waar taboe te worden in onze maatschappij en nep bont begint de modewereld te veroveren. Een grote stap in de juiste richting.

De Faux Fur jas is verkrijgbaar als vest, blazer en jas en ze zijn allemaal minstens even populair. Hoewel oversized misschien wel als de overkoepelende term van deze winter kan worden gezien, is deze jas ook te verkrijgen in het kort of een medium maatje. Piep je armen erin, sla ze om je heen en omhels jezelf, want deze jas is bedoeld om geknuffeld te worden.

Beeld: Weheartit

4 reacties op “De Aaibaarheidsfactor Van Faux Fur”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.