Categorieën
Fashion News Nieuws

Nooit meer pijn door hakken

Wie kent het niet? Met pijnlijke voeten thuis komen na een avondje stappen. Volgens het Britse warenhuis Marc en Spencer is dit voorgoed verleden tijd. Dankzij hun inventieve panty kunnen we het gezegde ‘wie mooi wil zijn moet pijn lijden’ schrappen.

hoge hakken

Marc en Spencer gingen in op de klaagzangen van de Britse vrouw, die aangaf bijna niet meer te kunnen lopen van de pijn na een avondje stappen. Designers ontwierpen de panty’s zo dat er een kussentje onder de bal van de voet zit. Door dit kussentje zal de pijn voorgoed behoren tot het verleden.

m1mw94hplsk8_std640Als we eens kritisch kijken naar deze panty, kunnen we ons afvragen wat het voordeel is ten opzichte van de populaire ‘party feet’, een soort van silliconen kussentjes die we in de schoen kunnen plakken. En wat doet deze panty eigenlijk voor onze tenen, want die zijn ook nog wel eens de dupe van hoge hakken.

Goed idee dus, maar om tot een conclusie te komen zullen deze panty’s eerst eens een avondje mee moeten met het Femme Magazine testpanel…

Bronnen: 1, 2

2 reacties op “Nooit meer pijn door hakken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.