Categorieën
Beauty Haar

Andrélon Conditioners

Elke type haar heeft zijn eigen type conditioner nodig. Andrélon weet dat als geen ander en heeft op basis van het type haar van Femme Magazine’s Mariëlle drie soorten conditioner opgestuurd die zij adviseren voor haar haar. Nu is het aan Mariëlle om te testen welke conditioner haar haar werkelijk met mooiste over haar schouders laat wapperen.

Andrelon3conditioners

Dit mogen we niet over het hoofd zien
– Mariëlle’s type haar: Blond, halflang, slag, vrij dun.
– De door Andrélon geadviseerde conditioner: Perfecte Puntjes, Volume & Care en Glans.
– De perfecte puntjes lijn gebruikte ze al. Wat dit met Mariëlle’s haar doet is hier te lezen.
– Voor een eerlijke, niet beïnvloedde test heeft ze haar Perfecte puntjes shampoo tijdelijk aan de kant gedaan en heeft ze de conditioners getest met het gebruik van een andere Andrélon shampoo: Haar & Hoofd.

AndrelonVenCVolume & Care
Mariëlle: “Drie weken lang heb ik getest. Elke week heb ik een andere conditioner gebruikt. De eerste in de rij was de Volume & Care conditioner, dus deze werd als eerste aan de test ondervonden. Zodra het woord ‘volume’ wordt gesignaleerd gooit mijn hart er sowieso een extra beat onder, want dat heeft moedertje natuur mij helaas niet geschonken. Hopelijk heeft Andrélon het beter met mij voor.
Ik kan niet zeggen dat mijn bos haar erg groeit in volume. Wel merk ik dat er meer ruimte tussen mijn haren zit na het wassen met deze conditioner, waardoor het toch lijkt alsof mijn haar iets voller wordt. En ook bij de wortel komt het haar iets rechter mijn hoofdhuid uit gekropen. Nog een pluspunt wat volume creëert. Verder hangt mijn haar net zo fut over mijn schouders als anders. Als ik er verder geen energie in steekt is het resultaat niet om over naar huis te schrijven.”

AndrelonGlansGlans
De tweede in de rij was de conditioner Glans.
Mariëlle: “als ik heel eerlijk ben kan ik niet merken dat mijn haar meer glanst, verder is het een fijne conditioner die mijn haar zachter maakt dan wanneer ik het zonder conditioner was.”

AndrelonPPPerfecte Puntjes
De laatste conditioner die getest werd is de conditioner die eigenlijk al eerder is getest. Deze keer werd de conditioner zonder versterking van de rest van de Perfecte Puntjes haarlijn getest. Wat zal het resultaat nu zijn?

Mariëlle: “Deze conditioner doet wat het belooft: mijn dode puntjes zijn al eeuwen onvindbaar, terwijl de kapper inmiddels alweer geschiedenis is geworden. Het gevoel van het haar na het wassen met deze conditioner wijkt niet veel af van het gevoel van het haar met het wassen van de andere conditioners. Toch denk ik dat deze conditioner het beste bij mijn haar past, omdat mijn haar het mooiste valt. Maar ik moet eerlijk toegeven dat het toch het beste resultaat heeft als ik het gebruik in combinatie met het 1 minuut masker en de anti-klit spray uit dezelfde haarlijn.”

Conclusie
De Perfecte Puntjes conditioner past het beste bij het blonde, dunne, halflange haar met slag van Mariëlle, maar het werkt het beste in combinatie met hulp van andere producten uit de Perfecte Puntjes haarlijn.

5 reacties op “Andrélon Conditioners”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.