Categorieën
Geen categorie News

Freaky Friday: Extreem Lange Nagels

Larue Drummond heeft haar nagels al acht jaar niet meer geknipt wat resulteert in gruwelijke lange nagels. Dat is niet uit luiheid, maar uit obsessie. Die nagels kosten bakken met geld en zeeën van tijd.

lange-nagels

De vrouw in kwestie, Larue Drummond, was als kind een nagelbijter in het extreemste geval. Het was haar gelukt om haar nagels te laten groeien in plaats van af te kauwen, maar ook dat nam extreme vormen aan. Nadat ze acht jaar geleden een vrouw had gezien met buitensporig lange nagels werd ze daardoor geobsedeerd en besloot zelf ook haar nagels tot in het oneindige te laten doorgroeien.

Je nagels nooit knippen heeft niks te maken met luiheid. Er gaat gek genoeg veel meer tijd in zitten wanneer je je nagels laat groeien, dan wanneer je wekelijks netjes bijvijlt of -knipt. Larue is namelijk elke dag zeker een half uur bezig met het schoonmaken van haar nagels. Een gruwelijk klus. Daarnaast laat ze haar nagels elke maand lakken (hoe dan?!) wat haar weer tot zo’n 12 uur extra tijd kost, en misschien nog wel erger: dat grapje kost haar elke keer £100,-. Van dat geld zou je in Nederland minstens elke week naar de manicure kunnen.

Bizar dat er zoiets uit een mensenlichaam kan groeien. Vinden jullie het mooi, en zouden jullie het ook wel eens willen proberen? Of houd je je relatie met je nagelvijl liever aan?

Bron: DailyMail

10 reacties op “Freaky Friday: Extreem Lange Nagels”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.