Categorieën
Fashion Tips

Sample sale NIKKIE

De echte fashionliefhebber heeft de datum allang in haar agenda staan: 1 december is het tijd voor een sample sale van NIKKIE. Tijdens die sample sale kan jij jouw favoriete items uit de kledingcollectie van Nikkie Plessen scoren met korting tot wel 70%!

sample sale

De sample sale van NIKKIE vindt 1 december plaats in de Oyster Club in het Olympische Station Amsterdam. Zelf is Nikkie ook aanwezig. Samen met haar team geeft zij de hele dag gratig styling advies. De sample sale is van 10.00 tot 18.00 uur. Mocht je van plan zijn om heen te gaan, vergeet dan niet om contant geld mee te nemen want het is cash only.

De kledinglijn van Nikkie bestaat uit coole, edgy en vrouwelijke items. Mevrouw Plessen loopt er zelf ook altijd tip top bij en draagt graag items uit haar eigen collectie. Ook haar dochter Jolie loopt er altijd fashionable bij en heeft overduidelijk mama’s genen. De kleine fashionista draagt haar haartjes hetzelfde als haar moeder en draagt zelfs designkleding.

Naast alle drukte van haar eigen collectie en het zorgen voor haar dochter, heeft Nikkie ook nog tijd gevonden voor Dance4Life. Al sinds 2008 is zij ambassadeur van Dance4Life. Speciaal voor het goede doel heeft Mevrouw Plessen een t-shirt ontworpen. Ook ontwierp zij een unieke Dance4Life armband. Bezig bijtje die Nikkie Plessen. Wil jij haar collectie voor een prikkie scoren en kledingadvies van Nikkie zelf? Neem dan zeker even een kijkje 1 december tijdens de sample sale.

(Bron: Facebook) 

2 reacties op “Sample sale NIKKIE”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.