Categorieën
Beauty Geen categorie Haar

Eindelijk heel zacht haar dat volume houdt

“There’s more to life than hair, but it’s a good place to start..” Wij zijn het helemaal eens met de Aussie filosofie, en steken dan ook niet onder tafels of stoelen dat wij helemaal fan zijn van dit merk. Producten beloven vaak dat je ultra-zacht haar krijgt, maar dat valt dan ook gelijk weer slap naar beneden. Je kunt vast al raden waarom wij nu gaan schrijven over Aussie Repair Miracle collectie.

Aussie_1

Aussie belooft met zijn nieuwe Repair Miracle collectie jouw vermoeide lokken weer tot leven te brengen. En we zullen er niet om liegen, dat was ook wel echt nodig. Redactrice Miranda had heel droog haar, maar wilde niet aan maskers beginnen bang dat het slapjes om haar hoofd zou vallen. Toch was het wel eens tijd om er wat aan te doen, want van een pluizenbol als kapsel wordt ook niemand gelukkig.

Naast haar vaste shampoo, gebruikt ze nu ook al een maand de conditioner uit bovengenoemde lijn, en wat is haar haar zacht geworden! Het fijnste is nog wel dat Aussie no-nonsense verpakkingen gebruikt en de producten zelf heerlijk ruiken. Het is niet voor het eerst dat het jammer is dat geur niet verspreid kan worden via de computer.

Van de producten van Aussie wordt je haar niet slap, maar het voedt wel intens je haar. Het repareert, versoepelt, versterkt, en dat allemaal zonder afbreuk te doen aan het volume van je haar. Volgens de fles komt dat door de ingredienten die verwerkt zijn in de lijn: Australische macadamia-, jojoba- en avocado-olie.

Aussie_2

Repair Miracle Shampoo €7,11

Aussie_4

3 Minute Miracle Reconstructor €9,14

Aussie_3

Repair Miracle Conditioner €7,11

(We schreven al eerder over Aussie Miracle Styling.)

Q: Gebruik jij al producten van Aussie?

3 reacties op “Eindelijk heel zacht haar dat volume houdt”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.