Categorieën
Beauty Haar

Aussie Miracle Styling

Hier hoopten we al zo lang op. We zaten al zo lang te wachten op het moment dat Aussie ons zou vertellen dat ze met méér zouden komen dan alleen shampoos, conditioners en haarmaskers. We steken niet onder stoelen of banken dat we Aussie fan zijn en daarom waren we ook zo blij dat het merk aan het begin van de zomer verklapte dat het ook styling-producten zou lanceren. We moesten er nog eventjes op wachten, maar Aussie Miracle Styling was het wachten meer dan waard.

auss1

We hebben gevoeld, geprobeerd, probeerden kritisch te zijn (is niet gelukt overigens), geroken en nog eens geprobeerd en nog eens en nog eens. Tot op de dag van vandaag worden onze haren dagelijks onder de producten van Aussie verneveld, ermee gewassen, verzorgd en gestyled. Dat dit geen tegenvaller was moge duidelijk zijn. Waarom we er zo blij mee zijn zit ‘m in de aanpak.

auss2

Zachte mousse
Aussie is anders, dat wisten we al. En ondertussen is het haarmerk zoveel logischer dan andere merken. Zo is de Aussie Miracle Mousse veel zachter dan andere haarmousses, waardoor het makkelijker over het haar te verdelen is. Het wordt geen plakkerige, stijve bom die je alleen in (een soort van sneeuw-)vlokken over het haar kunt verdelen. Het zachte, iets vloeibaarder dan normaal schuim is daardoor heel makkelijk aan te brengen. Zodra je haar droog is hoef je niet bang te zijn voor een vette coupe of harde stukken in het haar, want dat gebeurt gewoon niet met Aussie. Al doe je nog zo hard je best (echt geprobeerd). Weer een aantal first world problems de wereld uit geholpen.

Nooit meer “helmet hair”
Zo zit het ook met de Aussie Miracle Hairspray. Die spuit je met een afstand van ongeveer 20-30 centimeren van je hoofd af op het haar. Tijdens het sprayen merk je al dat de haarlak heel fijn vernevelt, waardoor niet alle druppels als een samengeklonterde klodder op je hoofd knallen. “Helmet hair” is echt onmogelijk. Coupe Bea is uitgesloten. Haar dat gestyled is met Aussie Miracle Hairspray is net zo flexibel als jij en blijft toch op de plek zitten.

Alsof je zo van het strand komt
En dan is er nog een product waarvan we erg nieuwsgierig waren hoe het zou uitpakken in gebruik: Aussie Miracle Beach Waves. Wij vinden hem het fijnste als je hem aanbrengt in haar dat nog nèt niet droog geföhnd is. Spay het vanaf een afstand op het haar, een beetje kneden en je kunt eventueel weer verder föhnen. Dat hangt een beetje van het haar af. Gebruik vooral niet teveel van dit spul, want dan kan het wat slierterig worden. Wat best logisch is, gezien haar met heel veel zeezout erin ook heel slierterig wordt.

Alle producten zijn nu verkrijgbaar voor €7,11 per stuk bij ETOS en Kruidvat.

Q: Heb jij al één van deze producten geprobeerd?

4 reacties op “Aussie Miracle Styling”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.