Categorieën
Geen categorie Home & Living Lifestyle Trends

Dineren aan een nieuwe tafel

Op zaterdagen ben ik het liefste creatief en lekker in huis bezig. Weer eens wat nieuws proberen in de keuken, rozen halen op de markt of mijn kamertje opruimen en weer lekker herschikken. Op dit moment moet ik eigenlijk studeren en hard bikkelen aan mijn scriptie. Maar wat is er dan lekkerder dan opzoek gaan naar studie ontwijkend gedrag?!

Al een tijdje heb ik krassen en kringen op mijn (simpele Ikea) tafel waar ik me ontzettend aan irriteer. En als je dan op Pinterst allerlei leuke houten tafels voorbij ziet komen dan droom je al snel over een mooie nieuwe tafel. Maar vind naar eens de tijd tussen het werken en studeren door om z’n ding te maken. Of te kopen maar dat is toch een stuk minder leuk…

Nu kreeg ik gisteren mijn nieuwe wijn-klimaatkast. (Omdat ik wijnen met mijn achternaam heet, ben ik de laatste jaren steeds meer bezig om mezelf te ontwikkelen op het gebied van wijnen. Niet alleen met drinken maar ook waar ze vandaan komen, wat het lekkerste bij eten past en hoe het gemaakt word. Hoe leuk zou het zijn als ik ooit mijn eigen wijn label heb en wijnen kan verkopen onder de naam; Wijn van Wijnen!;) hahah maar dat terzijde)

Hieronder zie je mijn pareltje. Een wijn klimaatkast, hiermee kun je wijnen op verschillende en de juiste temperaturen bewaren. Maar met de komst van deze kast moest ik mijn kamer veranderen want hij neemt behoorlijk wat ruimte in beslag. Daarom had ik bedacht dat ik er een tafeltje omheen wilde bouwen van steigerhout met een leuk wijnkistje ernaast. Daarbij kwam ook gelijk het idee om de Ikea tafel te upgraden.

FullSizeRender
Im in love! <3

Ik denk altijd dat ik mega handig ben en dat je zulk soort dingen met een uurtje wel in elkaar geknutseld hebt. Uiteindelijk stond ik anderhalf uur in de Gamma om het juiste hout en de rest van de materialen te vinden. Gelukkig werd mijn onhandigheid geholpen door een gezellige oude man, die het volgens mij wel grappig vond dat ik ging klussen.

IMG_6573
Ik begrijp wel waarom de man in de Gamma moest lachen. #klus harry uithangen!

Maargoed na lang meten, decoupeerzagen, boren, timmeren, schuren en verven mag het resultaat er wezen. Ik kan het jullie nog niet laten zien omdat het nog niet af is. Het wordt een projectje van 2 weekenden heb ik besloten, helaas paste het allemaal niet in het uurtje wat ik er eigenlijk vooruit had getrokken. Dus volgende week zaterdag hier een nieuwe update over…

IMG_6583
alvast een voorproefje..
IMG_6566
Dit is hoe het nu is, volgende week het eindresultaat!

Maar omdat ik jullie graag net zo wil inspireren als dat ik geïnspireerd word door Pinterest hieronder de leukste eettafels. Hopelijk vinden jullie volgend weekend ook de tijd om lekker te klussen in huis.

Ik ga nu lekker de hort op met een vriendinnetje. Ben erg benieuwd hoe de verf is opgedroogd als ik morgenochtend wakker word!

Keep you posted girls!

 

Schermafbeelding 2014-12-06 om 20.42.08

Schermafbeelding 2014-12-06 om 20.41.20

Schermafbeelding 2014-12-06 om 20.39.59

Schermafbeelding 2014-12-06 om 20.39.01

Schermafbeelding 2014-12-06 om 20.38.20

Schermafbeelding 2014-12-06 om 20.36.24

Schermafbeelding 2014-12-06 om 20.35.55

Schermafbeelding 2014-12-06 om 20.34.58

Schermafbeelding 2014-12-06 om 20.34.37

Één reactie op “Dineren aan een nieuwe tafel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.