Categorieën
Fashion Nieuws

Beelden van de Victoria’s Secret show

Die hele Victoria’s Secret show blijft ons maar boeien. Hij is elk jaar, en toch is het elk jaar weer een verrassing welke modellen er meelopen, welke lingerie er getoond wordt en wie het presenteert. 

vs1

Taylor Swift
Afgelopen dinsdag was het de eer aan Taylor Swift om de spraakmakende lingerieshow met maar liefst 47 modellen te presenteren. En vervolgens was het de eer aan de media om helemaal los te gaan op de modellen, zowel positief als negatief. De modellen zijn te dun, de modellen zijn te gespierd, ze hebben toch wel een erg stevige kaaklijn, eten ze wel goed, geven ze geen slecht voorbeeld aan jonge meiden die zich wellicht aan hen kunnen spiegelen? Aan de andere kant hoorde je juist geluiden dat ze zo mooi zijn en er zo gezond uitzien. Wij blijven neutraal, dan lijkt ons het aller beste voor iedereen.

vs2

Nog even wachten
Om te zien hoe de show precies verliep en hoe Taylor de presentatie aanpakte moeten we nog eventjes geduld hebben. Pas op maandag 15 december wordt de hele show op televisie uitgezonden op Net5. De zender zendt de show, inclusief alle optredens uit om 22:45. Wat het lingeriemerk niet voor zich kon houden en wat we al wel weten is dat er dit jaar niet één maar twee Fantasie Bra’s gepresenteerd werden. En om het tot 15 december vol te houden en onze honger naar beelden te stillen hebben we hier alvast wat beelden van de Victoria’s Secret show van 2 december 2014.

vs3

vs4

vs5

vs6

 

Q: Vinden jullie al die jaarlijkse commotie rondom de modellen terecht? Of vinden jullie het onnodig?

Bron, bron, bron, bron, bron, bron

Één reactie op “Beelden van de Victoria’s Secret show”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.