Categorieën
Geen categorie Lifestyle

Deze tijdschriften zijn te leuk om niet te proberen

Mensen zijn gewoonte dieren. We bewandelen graag de paden die we altijd bewandelen. Dat is helemaal niet erg, maar het resulteert er wel in dat we een boel dingen missen. Neem bijvoorbeeld tijdschriften. Vaak lezen we jaar in jaar uit dezelfde titels, terwijl het heel leuk kan zijn iets nieuws te proberen. 

Tijdschrift_8

Tijdschrift_1.1

Delicious
Delicious is een tijdschrift die vol staat met recepten. Volgens de website van het tijdschrift:
Alleen al het kiezen van gerechten geeft veel voorpret! Delicious barst van watertandende recepten die maakbaar zijn, met verrassend resultaat! Gerechten van chefs als Bill Granger, Eke Mariën, Valli Little en Mister Kitchen. Delicious is dáár waar het om koken en eten draait.

Tijdschrift_6.1

AYA Lifestyle
Aya Lifestyle is het eerste fashion & lifestyle magazine voor de islamitische vrouw in Vlaanderen en Nederland. Voor moslima’s die een ontspannend magazine wensen in overeenstemming met hun geloof en interesses. Vol informatie en inspiratie over fashion, beauty, kunst, reizen, koken, carrière, gezin en levensbeschouwing Het magazine gaat levensbeschouwelijke vraagstukken over islam en vrouwen niet uit de weg. Het informeert en verruimt de blik en staat open voor andere meningen. Daarom is het ook erg leuk om te lezen wanneer je geen moslima bent. Je leert meer over het geloof en de lifestyle van de islamitische vrouw.

Tijdschrift_2.1

Women’s Health
Dit tijdschrift gaat om gezond eten, sporten, lichaam en geest. Het leuke aan dit tijdschrift is dat het geen super moeilijke tips bevat die je toch niet kan, maar juist lekker veel goede inspiratie geeft voor een gezond lichaam.

Tijdschrift_3.1

Know How
Know How is een echte aanrader voor dames die bijvoorbeeld ook van Quest houden. Elke maand beantwoord dit tijdschrift vragen over verschillende onderwerpen en staan er een boel leuke weetjes in. Door de hoeveelheid foto’s en de relatief makkelijke tekst is het tijdschrift leuk om te lezen.

Tijdschrift_4.1

Change
Change Magazine is weer eens wat anders. Het laat je anders kijken naar dagelijkse zaken en veranderingen in onze samenleving. Gezondheid, relaties, kinderen, maatschappij en ondernemen zijn de onderwerpen die aan bod komen. Niet iets om makkelijk weg te lezen, maar om je te inspireren.

Tijdschrift_5.1

BB
Het tijdschrift BB kende je waarschijnlijk ook nog niet. Dit tijdschrift is speciaal bedoelt voor dames met een grote(re) maat. Volgens de website MissMag.nl:
Big is Beautiful is de enige lifestyle-glossy in Nederland voor happy curvy ladies! Het brengt je de allernieuwste plussize fashion uit binnen-en buitenland vanaf maat 42. We spotten de hipste XL-fashiondesigners, geven de catwalktrends aan je door en helpen bij het kiezen van de juiste outfit. Beauty mag daarbij natuurlijk niet ontbreken: in Big is Beautiful vind je niks over afvallen, maar wel alles over lekker eten: smakelijke kookboeken, food-nieuws en nog veel meer. 

Tijdschrift_7.1

Made In Paper
Ben je een crea bea? Dan is dit tijdschrift iets voor jou om te proberen. Kan het met papier gemaakt worden, dan staat het in dit tijdschrift. Ook leuk om ideeën uit te halen voor een knutselmiddag met je kinderen, neefjes of kleine zusje.

Q: Ga jij een van deze tijdschriften proberen?

Één reactie op “Deze tijdschriften zijn te leuk om niet te proberen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.