Categorieën
Beauty Geen categorie Lichaamsverzorging

Deze 5 zalig ruikende douchegels moet je een keer proberen

Nederlanders douchen zo’n vijf keer per week. We spenderen dan zo’n negen minuten onder de hete stralen. Daarom zijn douchegels een ondergewaardeerd beauty product als het aan Femme’s beauty redacteur Miranda ligt. Niets fijner dan onder de douche staan en heerlijk ruikende douchegel gebruiken. Ze zijn beschikbaar in geuren van kokosnoot tot aan kauwgom en van appel tot aan chocolade. Maak er een ritueel van, dan wordt douchen alleen nog maar fijner.

Goede hygiëne en een verzorgde look zijn heel belangrijk. Nederlanders verbruiken zo’n 119 liter water per dag, waarvan een groot deel naar douchen gaat. Hoewel lekker wegdromen onder de douche heerlijk is, heeft het ook een functie: lekker schoon worden. En wat is er nou fijner dan schoon worden en dan geweldig ruiken. Deze vijf douchegels van de merken Kneipp, Rituals, Fa en Treacle Moon ruiken stuk voor stuk heerlijk.

douche gel geuren

Kneipp Mornig Kiss
Deze douchegel van het merk Kneipp komt als schuim uit de fles en ruikt naar oranjebloesem. De geur is niet heel overweldigend, maar doet wel denken aan Moam fruitsnoepjes. Zeker wanneer je fan bent van sinaasappelgeurtjes is deze fijne gel de moeite waard. Eenmaal onder de douche vandaan en afgedroogd blijft deze geur nog een tijdje subtiel op de huid achter. Ook fijn: er zitten geen conserveringsmiddelen in.

douche gel geuren

Fa Pink Passion
De geur van deze douchgel is net zoals de verpakking heel zoet. Uitmuntend geschikt voor vrouwen die van snoep en zoetigheid houden. De Pink Rose en Passion Flower geur is vrij overweldigend maar ook heerlijk om te ruiken. De gel is (natuurlijk) roze en schuimt lekker op de huid.

douche gel geuren

Rituals Yogi Flow
Rituals geuren zijn ontzettend lekker, maar een stuk subtieler dan veel andere douchegels. Deze douchegel bevat Indian Rose en Sweet Almond Oil. De zachte mousse is heel zacht voor de huid en laat een subtiele zoetige en houtige geur achter. In tegenstelling tot de Fa is deze gel niet opwekkend maar juist rustgevend.

douche gel geuren

Treacle Moon The Honeycomb Secret
Deze fles van Treacle Moon is niet alleen groot en ontzettend leuk vormgegeven, de inhoud ruikt ook nog eens naar honing en caramel. De gel schuimt niet, maar voelt wel heel zacht op de huid. Ook deze gel blijf je ruiken als je al lang onder de douche vandaan bent. Een van de beste kenmerken van Treacle Moon is het feit dat ze niet getest zijn op konijnen en muizen. Oftewel: niet getest op dieren, wat de douchegel nog een stukje specialer maakt.

douche gel geuren

Treacle Moon Warm Apple Pie Hugs
Weer zo’n heerlijke douchegel van Treacle Moon. Met deze geur is het alsof je in een warme appeltaart springt, met extra kaneel en zaligheid. Deze specifieke geur geeft een winters, warm gevoel en is net zoals The Honeycomb Secret heel fijn voor de huid.

Q: Welk douchegel merk gebruik jij altijd? 

5 reacties op “Deze 5 zalig ruikende douchegels moet je een keer proberen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.