Categorieën
Beauty Geen categorie Make-up

Volumineuze wimpers met Gosh

We zijn er nooit over uitgesproken, welke mascara is nou echt het aller fijnste? Om hier een antwoord op te krijgen probeert Femme Magazine regelmatig verschillende mascara’s. Ons doel is: wimpers met een volume waarbij er een windvlaag ontstaat als je met je ogen knippert. Femme Magazine’s Mariëlle testte twee volume mascara’s van betaalbaar, prettig make-upmerk Gosh. Eén van de mascara’s is een waterproofmascara met een flexibel rubberen borsteltje: Volumateur Mascara Waterproof Volume. Normaal gesproken is Mariëlle een voorstander van dit soort, maar nu gaf haar interesse voorrang aan de tweede mascara: Darling Lashes Extreme Volume Mascara.

goshma2

goshma3
De naam Darling lashes is helemaal niet misplaats. Doordat aan één van de zijden van het borsteltje de haartjes afgewisseld worden met korte en lange haren, krijg je echt poppenogen, waar Miley Cyrus nog wat van kan leren. Doordat er grote ‘inkepingen’ zitten in het borsteltje, kan er meer mascara achterblijven op de wimpers. Het borsteltje is in delen verdeeld die de wimpers samenpakken zodat er een soort bosjes van wimpers ontstaan. De andere zijde van het mascaraborsteltje is helemaal kort zodat de onderste wimperrand ook makkelijk te zwart kleuren is.
Het is wel even wennen om met zo’n borsteltje aan de slag te gaan. De mascara blijft heel soepel achter op de wimpers en klontert niet.

goshma4
De tweede mascara van Gosh is een vrij ‘normale’ mascara, voor zover deze term goed geplaatst is bij mascara’s. Volumateur Mascara Waterproof Volume is een fijne mascara die geleidelijk over de wimpers wordt verdeeld, niet klontert, maar ook niet heel bijzonder is. Van het volume dat deze mascara teweeg brengt is Mariëlle ook niet heel erg onder de indruk.

goshma

Beide mascara’s zijn exclusief bij Kruidvat verkrijgbaar voor €10,99.

Q: Welke mascara vind je het meest sprekend?

 

3 reacties op “Volumineuze wimpers met Gosh”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.