Categorieën
Celebs Showbizz

Al heel veel babynieuws in 2014

Het is nog maar nauwelijks 2014 en het goede nieuws stroomt nu al binnen. Vooral als het om baby’s gaat is het al een bewogen jaar. De eerste baby van 2014, die natuurlijk per land een andere naam draagt, is inmiddels al geboren. Dat is geen nieuws, dat gebeurt elk jaar. Daarnaast zijn er nog vier, bijzondere baby’s in korte tijd geboren.

baby
Tijdens de jaarwisseling is er in Washington een tweeling geboren met een andere geboortedatum. Sterker nog: ze zijn geboren in een ander jaartal. De ene baby is in 2013 geboren en drie minuten laten beviel hun moeder van de andere baby in 2014. Zulke dingen kunnen alleen maar rond oud en nieuw plaatsvinden. Zou de dienstdoende dokter daar niet stiekem en beetje invloed op hebben uitgeoefend? Het blijft ten slotte Amerika waar ze maar geen genoeg kunnen krijgen van dit soort dingen.

Een loodzware bevalling maakt voor zangeres Do een einde aan haar voldragen zwangerschap. De zangeres die drie weken geleden nog een liedje schreef en een bijpassende clip opnam voor haar verwachtte kleintje, beviel op twee januari van een zoontje Jip. Het is een flinke knul, dus dat zal tot de nodige verhitte voorhoofden hebben geleid.

De laatste baby in de rij bezorgde de ooievaar aan 538 nieuwslezeres Hannelore Zwitserlood. Haar dochtertje Olivia was al bekend voordat ze geboren werd. Tijdens de zwangerschap van Hannelore scoorde Niels Geusebroek een hit met het nummer Take Your Time Girl die gemaakt was op de hartslag van Olivia.

Bron: Zie.nl
Bron: RTLnieuws.nl
Bron: RTLnieuws.nl
Beeld: Weheartit.com

Q: Dit nieuws is toch te schattig voor woorden? Van welk babynieuws krullen jouw mondhoeken om?

6 reacties op “Al heel veel babynieuws in 2014”

Ikzelf verjaar samen met mijn tweelingsbroer op 1 januari. Echt niet leuk! Iedereen is in de ban van nieuwjaar en vergeet je verjaardag, ook krijg je veeeel minder cadeautjes omdat ze al een geld moeten uitgeven voor je nieuwjaarscadeau en dan zeggen ze van kijk het is ook voor je verjaardag. Maar eigenlijk zou je het dubbel moeten krijgen. En dan ben ik ook nog eens de helft van een tweeling dus moeten ze dezelfde dag nog een extra geld uitgeven aan de andere persoon, dusja nog eens minder dus…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.