Categorieën
Sport & work-outs

Voordelen van thuis sporten

In het nieuwe jaar wil je goed van start gaan. Gemotiveerd schrijf je je in voor de sportschool, maar al snel blijk je hier je plekje niet goed te kunnen vinden: al die zwetende, stinkende mensen; alle gespierde, afgetrainde mensen, waar je je nog lang niet mee kan meten en je een afschuwelijk onzeker gevoel geven; de weg er naar toe; de tijd die al met al het in beslag neemt; de groepslessen die nooit schikken en de moeite die het kost om de rest van je agenda erop aan te passen, om nog maar te zwijgen over de douches. Kortom: de sportschool is niet jouw ding. Probeer het een thuis. Misschien werkt dit een stuk motiverender.

Sport
Voordelen van thuis sporten:
– Je kunt IN JE UPPIE(!) thuis douchen.
– Reistijd niet inbegrepen.
– Je kunt het doen op dat moment dat het jou uitkomt.
– Wanneer je korte oefeningen over de hele dag verspreid, zes keer vijf minuten bijvoorbeeld, verbrand je meer vet, heb je gedurende de dag meer energie, je hoeft je niet het leplazeres te zweten en het is alweer voorbij als het tot je doordringt dat je begonnen bent.

Bij Nike weten ze precies wat jij nodig hebt om je doel te bereiken, zonder dat je daar speciale spullen voor nodig hebt én zonder dat je je onderburen hoeft lastig te vallen als je die hebt en in het geval dat ze gaan zeuren over geluidsoverlast.


Op dit moment willen we het aller liefste van onze feestdagenbuik af en wel zo snel mogelijk.
Houd deze kickdowns een minuutje vol, you can do it, afgewisseld met vier andere oefeningen die je allemaal ook een minuut volhoudt. Doe dit minimaal zes keer per dag en die strakke buik die komt er wel.

Beeld: Pintarest

Q: En jij, sport je thuis of ga je naar de sportschool?

3 reacties op “Voordelen van thuis sporten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.