Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Nieuw: DA BB Cream

Alle drukte van december ligt inmiddels al een eind achter ons. Tijd om bij te tanken op alle fronten. Je huid kan wel wat extra aandacht gebruiken, want wat je eet reflecteert direct in het gezicht. En vorige maand was niet de meest gezonde maand van het jaar met eerst de chocoladeletters die op de voet werden gevolgd door, kerstdiners, nieuwjaarsrolletjes met een flinke dot slagroom en als klapper op de vuurpijl: oliebollen. 

BBDA1
DA komt met een verzorgende BB Cream voor een lichte huid en voor een getinte huid, die de huid verzorgt en er direct stralend uit laat zien. Beweren ze. Femme Magazine’s Mariëlle testte met de BB Cream voor lichte huid de juistheid van deze beloftes. Ze heeft niet de meest geweldige huid, wat van haar huid een perfecte testhuid maakt.

BBDA2
“Moeder natuur heeft een touche aan mijn huid gegeven door het te kleuren met rode adertjes die dicht onder de huid liggen, waardoor ze goed in het zicht vallen. Om de variatie nog wat meer leven in te blazen heeft ze allemaal kleine vlekjes op mijn gezicht aangebracht die ook niet te missen zijn en als laatste heeft ze de poriën op mijn neus verwijd. Thanks.” Dit stuk van de huid zie je rechts bovenin de foto. De rest van de huid op de foto is behandeld met DA BB Cream, die, zoals je ziet, wat de geel is voor Mariëlle’s huid. Om goed te kunnen vergelijken wordt het verschil in één afbeelding laten zien.

BBDA3
Deze BB cream heeft een natte structuur, waardoor het makkelijk uitgeveegd kan worden, maar ook makkelijk ván je huid geveegd kan worden in plaats van dat het op de plek blijft zitten. De makkelijkste manier om de BB cream aan te brengen is de crème eerst met een circulerende, licht drukkende beweging met de ringvinger aanbrengen en vervolgens de plekjes waar niet genoeg product zit wat extra aanbrengen met een deppende beweging van de (ring)vinger.

De BB Cream dekt beter dan Mariëlle had verwacht, maar toch gebruikt zij liever een foundation die daadwerkelijk álles camoufleert. Naar haar mening heb je voor BB Cream eigenlijk al een mooie huid nodig, die je met de crème net iets meer uitstraling kunt geven.

DA BB Cream is bij alle DA winkels verkrijgbaar voor € 4,99.

Q: Gebruik jij liever een BB Cream of een foundation en waarom heb jij je voorkeur?

4 reacties op “Nieuw: DA BB Cream”

Wat jammer dat DA nu pas met een BB crème komt terwijl andere drogisterijen en merken alweer in de CC crème zitten. Een BB is fijn voor in de zomer maar ook ik ga liever voor meer dekkend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.