Categorieën
Fashion Inspiratie Tips

Happy Jeans

Het is zo ongeveer het meest gedragen kledingstuk ter wereld. Kijk maar eens om je heen: overal zie je spijkerbroeken. Maar de zoektocht naar de perfecte spijkerbroek is niet altijd even gemakkelijk. Femme Magazine helpt!

jeans2
Al een kleine twee eeuwen is deze fijne vriend onder ons: de spijkerbroek. Er worden in Nederland maar liefst 45 miljoen spijkerbroeken per jaar verkocht. Dit geeft wel aan hoe dol wij zijn op deze broeken. Maar er zijn zoveel verschillende soorten dat je soms door de bomen, ehmm… broeken, het bos niet meer ziet. Welke jeans laat jouw billen en benen het best uitkomen? Femme Magazine zet alle broeken even op een rijtje.

Skinny jeans
Jep, deze kennen wij allemaal, de skinny jeans. Ieder meisje heeft deze wel in haar kast hangen en we zien deze broeken steeds vaker ook bij mannen verschijnen. Hoe mooi een skinny jeans ook is, het is wel de bedoeling dat je er in past. Mocht je een maatje meer hebben, kan je beter voor een ander model kiezen. Wat zo fijn is aan de skinny jeans, is dat deze vaak stretchy zijn. Zo zit de broek niet te strak en kan je er soepel in bewegen. Hoera voor de skinny jeans!

Boyfriend jeans
Nog een populair model. Al een aantal jaar is de boyfriend jeans niet meer weg te denken uit de winkels. Of je dit stoere model nou uit de kast van je vriendje pikt, of een speciale vrouwelijke versie koopt, de boyfriend jeans is echt een topper. De broek mag er gedragen uitziet, dat maakt de edgylook helemaal af. Combineer deze broek met een vrouwelijke top, dit zorgt ervoor dat je er minder slonzig uitziet.

bfjeans
High waist
Over trends gesproken, de high waisted jeans is een populaire jeans. Vooral vrouwen die lovehandles willen verbergen zijn groot fan van deze jeans. Doordat de broek wat hoger valt is het leuk om een mooi shirt in je broek te stoppen. Riempje erom en je bent ready to go! Ook leuk mee genomen: door dit model lijken je benen extra lang.

Straight jeans
Ben jij klein maar fijn? Dan is de straight jeans misschien wel wat voor jou. De pijpen van deze broek lopen recht naar beneden. Daardoor lijk je iets langer en is dit model super geschikt voor de kleinere dames onder ons. Ook fijn: de straight jeans komt voor in allerlei verschillende kleuren, zo vind je altijd wat naar jouw smaak.

skinnyjeans
Bootcut jeans
De bootcut is het klassieke spijkerbroekmodel. Bij de bovenbenen zit de broek wat strakker en de pijpen lopen iets uit. Vooral voor dames met een zandloper- of peerfiguur staat de bootcut jeans prachtig.

Wat is jouw favoriete model?

(Bron beeld: Tumblr)

Één reactie op “Happy Jeans”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.