Categorieën
Sport & work-outs

5 x workouts van celebs

De billen van Kim Kardashian, de buik van Miranda Kerr, de lichamen van de Victoria’s Secret modellen over all(!)… we vinden altijd wel een celeb die het beter getroffen heeft met haar lichaam dan wij met ons lichaam. Of beter gezegd: een celeb die meer energie in haar lichaam pompt en wél de tijd neemt om zich in het zweet te werken. Want ook zij moeten er echt hard voor werken.

spo2

Sommige bekende mensen hebben van die lichamen waar je een moord voor zou doen. Of ja, een moord? We kunnen het ons al niet veroorloven om hard te trainen, laat staan dat we er een moord voor zouden doen. Dat trainen blijft een issue. Een gebed zonder einde. Het wordt een stuk makkelijker als je precies weet wat je moet doen om je voor ogen gestelde resultaat te kunnen bereiken. We ontdekten een YouTube kanaal die precies laat zien hoe je het lichaam van sommige bekende sterren zelf ook kunt krijgen. Hoewel dit een lastig statement is, omdat de bouw van je lichaam ook het één en ander in te brengen heeft en die is toch echt bij iedereen anders. Maar deze wijze sportlessen zullen je in ieder geval een stap dichterbij je droomfiguur brengen.

Boetseer je eigen Miranda Kerr lichaam:

Bouw de billen van Kim Kardashian op je eigen lichaam:

Mooi gevormde, oneindig lange benen tot aan je oksels, net zoals de benen van Adriana Lima krijg je zo:

Op deze manier komt Natalie Portman aan haar pezige lichaam:

Cara, Doutzen, Rosie, Candice, Karlie, hun lichamen komen niet uit de lucht vallen. Zo bereiden Victoria’s Secret modellen zich voor op de runway shows:

Één reactie op “5 x workouts van celebs”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.