Categorieën
Fashion Trends

Let op: ook de tribal komt terug

Je gelooft nooit wat we om de hals van Victoria’s Secret model Behati Prinsloo aantroffen! Kijk eens naar haar hals. Komt dit je bekend voor? Iets met de jaren ’90, waarvan we overduidelijk al zo’n donkerbruin vermoeden hadden dat die tijd zich in de tegenwoordige tijd zou nestelen. En dit vermoeden wordt weer eens bevestigd. Het komt allemaal weer terug. Ook halsbanden die strak om je nek worden geregen.

tri (2)

Het komt allemaal weer terug. Allemaal, inclusief die aparte halsbandjes die wel verdacht veel doen denken aan een tribal tattoo. Oh nee, wacht eens even, zou die tatoeage trend dan ook weer de kop op duiken? Een driewerf “hoera” namens iedereen die destijds de impulsieve modetrend liet vereeuwigen in de huid. Dikke vette “nee” als het aan ons ligt. Een trend tatoeëren is niet het aller slimste op de hele wereld. Dus ook het teken dat als boegbeeld staat voor de jaren  ’90 niet.

tri2

Als je de tribal helemaal te gek vindt, wat wellicht bij de meesten nog wel even zal duren -iets met eraan moeten wennen- kun je hem beter als sieraad dragen net zoals het Victoria’s Secret vriendinnetje van Doutzen Kroes doet. Het was even zoeken, het hele internet van links naar recht, van boven naar beneden en binnenstebuiten, maar we hebben het gevonden. Een exemplaar zoals we dat zo om en nabij vijftien jaar (jep, de tijd vliegt) geleden zagen voor €7,04 bij Asos.

Q: Welke lucky bastard heeft er thuis nog ééntje?

Beeld: Instagram

4 reacties op “Let op: ook de tribal komt terug”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.