Categorieën
Food & health Gezond leven

Royal Green Superfood: Maca

De dagen worden korter, we moeten de lampen weer vroeger aan gaan doen en stiekem pakken we dat dekentje er s ’avonds ook bij op de bank. Door de komst van de herfst kunnen er ook herfstdepressies ontstaan. Met de Maca capsules van Royal Green ga jij deze tegen en kom je de herfst goed door.

maca

Want ook al brengt de herfst ook gezelligheid met zich mee, denk maar aan de kaarsjes die je weer aansteekt en de warme chocolademelk die je lekker op de bank kunt opdrinken. Maar een nadeel is het grauwe weer, de sterke wind en de temperaturen die dalen. Daar wordt niemand vrolijk van, hierdoor krijgen we last van klachten zoals: prikkelbaarheid, vermoeidheid en een groot gebrek aan energie. En dit allemaal door een simpele seizoen verandering, what tot do?  

Royal Green heeft daarom een voedingssupplement op de markt gebracht met gecertificeerde Maca. Dit is een knolgewas welke in het Peruaanse Andes groeit. Hier worden de wortels van gebruikt omdat deze het meest complete voedingsstoffenprofiel levert. Dit resulteert in een optimale opname door het lichaam. De Maca zorgt voor balans waar eventueel een onbalans zou kunnen zijn in je lichaam.

Dus zit jij niet goed in je vel of ben je gespannen dan zal Royal Green een krachtige ondersteuning bieden. Ook voor vermoeidheid werkt Maca optimaal, waardoor je meer energie krijgt en de dag weer aan kunt.

autumn

Royal Green Maca is te verkrijgen bij Vitaminstores, De Tuinen, Ekoplaza en de betere reformzaken. Een verpakking bevat 60 vegetarische capsules voor  € 19,50.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.