Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Keep Calm and Lip Balm

Als je van Labello houdt, dan ga je dit ook leuk vinden en ook als je liever een lipstick of lipgloss op je lippen draagt zal dit binnen je interessegebied vallen. Want Rimmel komt met een soort van volwassen geworden Labello, dé nieuwe trend op het gebied van lipverzorging: Keep Calm and Lip Balm.

Keep-Calm1

Keep Calm and Lip Balm is het nieuwe statement dat Rimmel maakt. Ook al loopt het topje van de sticks subtiel spits toe als die van een lipstick, het is geen lipstick. Het is een lipbalm in zijn meest volwassen vorm. Een sickje voor beginnende lipstick gebruikers of voor ervaren lipstick gebruikers waarbij de lipstick niet hydraterend genoeg is. De lipbalm verzorgt de lippen door ze te hydrateren, waardoor ze weer gaan stralen en het vleugje kleur dat erin verwerkt is geeft een gezonde touch. Je kunt de balm ook óver je favoriete lipstick een gebruiken om je lippen extra te hydrateren. Maar weinig lipsticks hebben dat hydrateren namelijk goed onder de knie.

KeepCalm3

De lipbalm kan ook prima mee met de nieuwste trend: de No Make-Up Look. Bij deze nieuwe look, die is gespot bij Marc Jacobs tijdens de New York Fashion Week, droegen de modellen helemaal geen make-up, maar zagen er wel keurig verzorgd uit. Hun huidjes waren tot in de diepste huidlaag gehydrateerd en ook de lippen waren netjes verzorgd. Hier zou Keep Calm Lip Balm om de hoek kunnen kijken.

KaapCalm4

Keep Calm Lip Balm is verkrijgbaar in vier verschillende tinten, allemaal gestoken in een speels omhulsel. Over kleuren kunnen we niet echte spreken, gezien de balms slechts een verzorgde gloed in vier verschillende tinten achterlaten.

KeepCalm5

Van links naar rechts: 010 Keep Calm and Shop (Clear) -die nauwelijks kleur afgeeft- 020 Keep Calm and Kiss (Pink Blush), 030 Keep Calm and Rock (Berry Blush), 040 Keep Calm and Play (Rose Blush).

De Keep Calm and Lip Balm lijn -die alleen al een te gekke naam heeft- is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en op The Make Up Spot voor € 3,49 per balm.

Q: Met welke kleur zou jij “Keep Calm” blijven?

3 reacties op “Keep Calm and Lip Balm”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.