Categorieën
Food & health Gezond eten Gezond leven Recepten

Pickwick Fruit Fusion

Deze zomer introduceert Pickwick nieuwe smaken thee,  Pickwick Fruit Fusion. Fruitinfusies met een heerlijke volle fruitsmaak zonder cafeïne. Een verrassende melange met echte stukjes fruit en 100% natuurlijk. 

thee

Met Pickwick’s nieuwste thee smaken komen wij de zomer wel door. Met deze lekkere verfrissende smaken fleuren wij helemaal op. Deze nieuwe smaakjes bevatten zero cafeïne, dus toegankelijk voor iedereen. Een nieuw fenomeen zijn de echte stukjes fruit die verwerkt zijn. Hierdoor wordt thee drinken een echte smaaksensatie en proef je een frisse en volle smaak.

Kennen jullie het wanneer je een lekker kopje thee gezet hebt en het zakje jou moet vertellen  wat voor een smaak je hebt want  je het anders met geen enkel benul had kunnen proeven. Nou dat gaat je met Pickwick Fruit Fusion dus niet gebeuren.  De smaken komen robuust over waardoor het net lijkt of je zelf thee hebt getrokken van vers fruit. Deze aanrader moet je zeker eens zelf ervaren, zodra je het zakje in het water laat zakken komen de zomerse geuren je kant al op.

Ananas Citroen

De perfecte combi, zoete ananas en fresh lemon. Met een kopje van deze thee kun je de dag heerlijk beginnen. Je waant je met deze combinatie gelijk in zomerse sferen, je voelt nog net niet het heerlijke briesje van de zee door je haren waaien. Deze twee smaken zijn sowieso gewaagd aan elkaar en nu zijn ze ook te proeven in een heerlijk kopje thee.

ananas citroen

Framboos Aardbei

Een heerlijke, niet al te zoete aardbei smaak waar een fris vleugje van framboos door vermengt is. Ook hierbij is zeker de smaak van vers fruit te proeven.

framboos aardbei

Zwarte bes Kers

Ook de smaak zwarte bes met kers smaakt excellent.  De thee heeft een typische cassissmaak met een lichte kersensmaak. Ook hier smaakt de kers weer zoals deze bedoeld moet zijn. Geen synthetische smaak, maar echt puur fruit.

zwarte bers kers

Kort gezegd staan we versteld van de pure fruitsmaken die we ervaren tijdens het drinken van de thee. De smaak is zeker te wijten aan de stukjes fruit die zijn toegevoegd. Pickwick heeft zich zeker overtroffen, met deze zomers smaken wordt het een feest om thee te mogen drinken .

Pickwick Fruit Fusion is vanaf nu verkrijgbaar in jouw supermarkt. Dus probeer deze smaken snel uit.

 

4 reacties op “Pickwick Fruit Fusion”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.