Categorieën
Food & health Sport & work-outs

8 manieren om ongemerkt meer te bewegen

Het liefste kopen we een blokjesbuik gewoon in de supermarkt. Oh ja, we zouden er een moord voor doen om dat lichaam van Doutzen Kroes in ons boodschappenmandje te kunnen hengelen. Ja, we zouden er wel een moord voor doen, maar een extra sprintje trekken ho maar. Daarom hebben wij manieren bedacht om sport in je dagelijkse leven te lassen, op een manier dat je het bijna niet in de gaten hebt, zodat je kunt sporten alsof het niks is.

sport464w

Wie wil er nou niet het strakke lijf van Doutzen Kroes inclusief rondingen. En welke vriend wil nou niet dat zijn vriendin het lichaam van Doutzen Kroes heeft? Als het gewoon bij de appie in de schappen lag, dan hadden we hem onszelf allang aangemeten. Of beter: dan had onze lover ons er ongetwijfeld mee verrast. Voor Valentijnsdag, of Kerstmis, voor je verjaardag, of gewoon omdat hij je lief vindt. Net zoals hij anders een geurtje, oorbellen of een ketting geeft. Anyway, het kan niet. We moeten gewoon zelf aan de bak. Deze fantasie zal in ons leven niet meer uitkomen. Dan maar op een manier zodat je er zo min mogelijk van merkt.

1. Neem een squat hold aan tijdens het tandenpoetsen. Deze doet het overigens ook erg goed onder de douche.
2. Doe squat jumps als je weer eens bij één of andere telefooncentrale in de wacht staat.
3. Bereik door middel van walking lunges de douche wanneer je ’s ochtends je bed uit rolt.
4. Of beter, blijf lekker op de grond liggen nadat jij je bed bent uitgerold en bereik het volgende doel van de jonge dag met walking plank. Je bent toch nog half slaapdronken, dus tegen de tijd dat je doorhebt dat jij je inspant heb je de plek van bestemming al bereikt.
5. Als even niemand kijkt, train dat je billen door ze aan te spannen, te ontspannen, aan te spannen, te ontspannen.
6. De trap pakken we inmiddels al in plaats van de roltrap of de lift. Maar verhoog het niveau en pak de trap rennend.
7. Zet alles in een hogere versnelling. Ook het fietsen, het lopen naar de bakker om de hoek etc. dan houd je ook nog eens meer tijd over voor andere dingen.
8. Leuk hoor die wieltjes onder de supermarktmandjes tegenwoordig, maar dat is toch echt voor oude dametjes. Tillen die hap, daar krijg je spierballen van. Span wel je buik aan zodat je je rug niet forceert.

Q: Wat doe jij om ongemerkt meer te bewegen?

Bron

4 reacties op “8 manieren om ongemerkt meer te bewegen”

Leuk hoor, die squat jumps terwijl je in de wacht staat. Tegen de tijd dat je ‘bedankt voor het wachten, waar kan ik u mee van dienst zijn’ hoort, weet je niks meer uit te brengen door het gehijg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.