Categorieën
Beauty Haar

Zo wordt (lijkt) jouw haar ook dikker

Jaren geleden ging onze beautyredacteur naar de kapper en toen kreeg de het fijne commentaar van de kapper -waar je altijd op zit te wachten- “jouw haar wordt wel heel erg dun”. En dat klopte, haar haar was altijd minimaal drie keer zo dik. De kappers maakten vroeger bijna ruzie om wie haar haar mocht knippen. Ze waren jaloers en konden alleen maar zeggen hoe mooi en dik haar ze had. En het was ook zoveel! Zelf kon ze er vrij weinig mee, het is een hele toestand om zoveel en zo dik haar onder bedwang te krijgen. Want het doet nooit wat je wil. Maar neem dit van ons aan: haar doet NOOIT wat je wil. Want inmiddels is haar haar flink verdund (op een -helaas pindakaas- natuurlijke manier) en ze kan er nog steeds niks mee.

niox

Verandering
Maar om nog even terug te komen op de kapper die het commentaar gaf dat ze niet wilde horen: van haar haar was nog maar een derde over van wat ze ooit had. Hoe dat kan? Omdat het haar van ieder humaan individu op deze aardbol een paar keer per leven verandert. En dat kan op verschillende manieren uitpakken. Positief. Maar ook negatief, zoals bij haar het geval is. De kleur kan veranderen, maar ook de structuur, de dikte, het volume en de hoeveelheid. “Joepie”, al deze factoren zijn veranderd.

De redder in nood
Haar kapper smeerde haar Nioxin aan. “Vooruit, klopt het geld maar weer uit mijn zak” dacht ze. Maar om het tegendeel te bewijzen gaf hij haar korting. Ze MOEST het proberen. Want hij geloofde erin. En om zijn woorden kracht bij te zetten liet hij zien dat het eveneens de producten waren waarmee hij zijn klanten waste. Voor nog steeds veel geld -je betaalt ALTIJD teveel geld bij de kapper voor haarproducten- kreeg ze een shampoo, een soort van conditioner voor de hoofdhuid en een tonic als ze het zich goed herrinnert. Omdat het -zeker toen, in haar studetentijd- nogal een rib uit haar lijf was (al dan niet gesponsord door haar ouders die haar ook liever niet kaal zagen worden en met korting van de kapper) deed ze gehoorzaam wat de gebruiksaanwijzing haar toesprak.

niox2

En? En? En?
Eén week later maakte ze de balans op: nog geen resultaat. Twee weken laten ging ze gefocust met haar handen door haar haar. Het leek nu toch echt wat dikker te worden. En in week drie wist ze het zeker: dit spul is de bom! Het werkt gewoon. Zuinig maar discreet maakte ze de flacons (bijna gelijkmatig) leeg. Het deed inderdaad wat het beloofde. Haar haar werd (leek in ieder geval) dikker.

niox3

What’s next?
En nu, inmiddels 3 jaar later vond ze de nieuwe producten van Nioxin op de deurmat. Dat er een kreet van blijdschap vanuit haar strottenhoofd ontsnapte zal geen verrassing zijn. Dit is het merk dat ze nog steeds iedereen aanraadt die met haaruitval te kampen heeft. Dit moet iedereen met haarverlies gebruiken. En nu, 3 jaar later, komen ze gewoon met stylingsproducten. Het was de verpakking nog niet uit en ze ging ze het al proberen. Wel eerst het haar wassen en dan proberen wat je proberen kunt. Dat was dus de hele lijn. Een lijn die bestaat uit een Thickening Spray (geeft textuur, body en lift het haar) Rejuvenating Elixer (verjongt de haarstructuur en verzacht het haar), Bodifying Foam (zorgt ervoor dat de haarstijl dikker en voller lijkt), een Strong Hold Niospray (een stevige finish die de obesitas van het haar aankan) en een speciale borstel om de hoofdhuid en daarmee ook de haarzakjes te masseren.

niox4

Na een week lang deze goedjes gebruikt te hebben kan ze toch wel stellen dat het spul inderdaad effect heeft op de look van het haar. Of het haar er echt dikker en voller van wordt is nog niet bewezen. Ervaren is het ook niet. Maar het líjkt in ieder geval weer ergens op. En dat met de wetenschap dat ze al minimaal een half jaar niet meer naar de kapper is geweest (Druk. Geen tijd. Teveel te doen. Sociaal leven. Je weet wel). Mensen vragen zelfs hoe het kan dat haar haar ineens zo dik lijkt. Lijkt ja, want ze kennen haar lang genoeg om te weten dat ze valsspeelt op het gebied van beauty. Conclusie van het verhaal: ze is er erg blij mee. En ze zal de flacons tot aan de laatste druppen leeg persen om te mogen genieten van dikker en voller lijkend haar. Yes!

De producten van Nioxin zijn verkrijgbaar bij verschillende kappers.

Q: Hoe laat jij jouw haar dikker lijken?

2 reacties op “Zo wordt (lijkt) jouw haar ook dikker”

Bij Brainwash is alles van Nioxin nu met 40% korting, zag ik net!
Dat komt doordat het daar uit het assortiment gaat, dus opschieten als je korting wilt 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.