Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

UPDATE – Permanente wenkbrauwen Dfine Clinic Amsterdam

Zo’n anderhalve maand geleden kon je op Femme Magazine lezen hoe Michelle haar vrijwel onzichtbare wenkbrauwen bij Dfine Clinic in Amsterdam liet omtoveren in een stel mooi permanente brows . Een week of 2 geleden reisde zij opnieuw af naar Amsterdam voor de tweede behandeling, waarvan je vandaag de resultaten ziet!

UPDAE
Een week of zes na de eerste behandeling was de wenkbrauwkleur aanzienlijk vervaagd en was het de hoogste tijd voor een update. Omdat Michelle haar wenkbrauwen écht heel licht zijn ging Diana ze voorafgaand aan de tweede behandeling eerst met een donkerbruine kleur bijverven en toen was ook meteen duidelijk dat dit voor Michelle dé kleur moest worden: een stuk minder grijzig dan de kleur van de eerste behandeling en daarmee ook wat beter passend bij haar haarkleur.

Na het aanbrengen van de verf hoefde Diana de wenkbrauwen nog maar een klein beetje te bewerken met de permanente verf en liet ze alvast zachtjes doorschemeren dat twee afspraken wellicht al genoeg zouden zijn. Aanvankelijk waren er 3 behandelingen gepland, maar soms kan het heel gunstig uitpakken en blijkt het dat de wenkbrauwen al na twee behandelingen op en top zijn.

Resultaat-brows-2Zoals je kunt zien is de kleur nu net wat sterker en doet het Michelle haar wenkbrauwen nog nét wat meer spreken. Naar alle waarschijnlijk zal de derde behandeling (die begin mei gepland stond) niet nodig zijn, anders wordt het geheel misschien nét wat te hard en te donker.

De wenkbrauwkleur blijft gemiddeld zo’n 1 tot 1,5 jaar zitten en daarna kun je ervoor kiezen een afspraak te maken voor een zogenaamde touch-up behandeling (hiervoor geldt een aangepast tarief). Het pigment zal nooit helemaal verdwijnen maar met de tijd zal het door o.a. blootstelling aan UVA- en UVB stralen (daglicht) langzaam vervagen.

ResultaatDfine Clinic is gevestigd aan de Haarlemmerstraat 140 te Amsterdam.

Q: Wat vind jij van het uiteindelijke resultaat?

Één reactie op “UPDATE – Permanente wenkbrauwen Dfine Clinic Amsterdam”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.