Categorieën
Fashion Trends

4 onmisbare zomerschoenen

Van schoenen kun je nooit genoeg hebben. Een schoen maakt of breekt de hele outfit. En bij elk seizoen horen nieuwe paren. Woei! Dat vinden we helemaal niet erg.

4schoenen

Het eerste wat je ’s ochtends kiest als je voor de kledingkast staat zijn je schoenen. Dan pas komt de rest. Eigenlijk wordt de hele outfit gebaseerd op de schoenen. De schoenen zijn het belangrijkste onderdeel. Dus daar beneden moet het wel goed zitten allemaal. En omdat er zoveel keuze is (zoveel winkels met zoveel verschillende collecties) hebben we een schifting gemaakt. De basislijnen zetten we voor je uit. Zodat jij er in ieder geval warmpjes bij zit deze zomer, wat de weergoden ook voor ons in petto hebben.

1. Sneaker, Nike, €89,95
Een goede sneaker is op dit moment belangrijker dan oog. De hele wereld loopt op sneakers. We kiezen tegenwoordig namelijk voor gezond, comfortabel en snel. En een sneaker heeft het allemaal. Zeker dit model van Nike.
2. Slippers, Windsor Smith, €65,75
Slippers met een clean strak uiterlijk zijn in. Zeker als er een metallic detail in verwerkt is. Dit zijn de perfecte slippers om de trend mee te volgen.
3. Enkellaars, Zign, €89,95
Stoere laarzen zijn een must in elke garderobe. Ook in de zomer (lees: festival). Zwarte laarsjes zonder al te veel poespas, maar wel met een paar subtiele details, is waar iedere vrouw op dit moment naar zoekt.
4. Sleehak, Ugg, €135,95
We zien vooral plat schoeisel in het hedendaagse straatbeeld. En als het dan op hakken aankomt is het toch vaak een sleehak. Daar komt weer het punt comfort om de hoek kijken.

Q: Welke schoenen vind jij onmisbaar voor deze zomer?

Één reactie op “4 onmisbare zomerschoenen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.