Categorieën
Fashion Inspiratie

Waarom iedereen een paar Nikes zou moeten hebben

Van schoenen hebben we nooit genoeg. Hakken, sandalen, laarzen en vooral gympen staan opgesteld in de kast, klaar om aangetrokken te worden. En hoewel we dol zijn op al die schoenen, trekken we toch het liefst onze Nikes aan. En dit zijn de redenen waarom!

Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen mening over de looks van Nike schoenen, maar de voornaamste reden dat iedereen een paar in zijn of haar kast zou moeten hebben staan is omdat ze gewoon verschrikkelijk lekker zitten. De zolen zorgen ervoor dat het voelt alsof je op wolken loopt, zo lekker veren ze mee. Daarnaast staan ze goed onder een jeans en mits goed gecombineerd ook heel leuk onder een jurkje. Tegenwoordig zijn Nikes echt niet alleen weggelegd voor de gabbers onder ons, maar zie je er jong en oud mee lopen.

Redactrice Miranda heeft twee paar Nikes in haar kast liggen. Een paar om overdag aan te trekken, en een paar om op te sporten. Ze lopen inderdaad als op wolken. Daarnaast zijn de schoenen ook nog eens haar favoriete kleur rood.

Nikes_7

Dat Nikes ook heel vrouwelijk kunnen zijn bewijst zich door alle leuke kleuren en prints die de ontwerpers van Nike gebruiken voor hun schoenen. Wij zijn bijvoorbeeld fan van de oh zo bekende Air Force schoenen van Nike, nu in een uitvoering met lichtblauwe zool.

Nikes_4

Nike Air Force 1 07 Premium

Nikes_5

Nike Zenji Print

 

Nikes_6

Nike Liberty Tennis Classic Ultra Leather

Q: Ben jij in het bezit van een paar Nikes?

2 reacties op “Waarom iedereen een paar Nikes zou moeten hebben”

Ik heb een paar NIke Air, maar om eerlijk te zijn vielen deze me enorm tegen. Om een uurtje op te lopen zijn ze prima, maar om lange tijd achter elkaar te staan of lopen vond ik ze absoluut niet geschikt. Ook heb ik het idee dat mijn voeten net even wat meer steun nodig hebben dan ze van deze Nikes krijgen. Jammer, want bij het passen in de winkel voelde ze super comfortabel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.